Er zijn veel voordelen aan het streamen van audio op uw website. Vroeger werd het gezien als een dure optie om een ​​website te onderscheiden van de concurrentie, maar tegenwoordig zijn de kosten sterk gedaald en is dit nu makkelijk betaalbaar. Het gebruik van audio is een effectieve marketingtool die kan helpen om de conversieratio’s op uw website te verhogen. Het hosten van audio is nu goedkoper dan ooit, dus u kunt het zich veroorloven om uw eigen audiostreamingscript te installeren en te hosten.

Dus wat zijn de belangrijkste voordelen van het plaatsen van video’s op je website?
Ze kunnen uw verkoopconversiepercentages verhogen. Door audio te streamen verhoog je je klantinteractie en vergroot je daarmee de kans om een ​​bezoeker om te zetten in een klant. Door de klant te betrekken en met hen in contact te komen, kunt u de winkelervaring verbeteren en er een positieve gedachte over achterlaten. Dit zal er hopelijk toe leiden dat ze je aanbevelen bij hun vrienden.

Het kan helpen om het aantal nieuwsbriefabonnementen te verhogen. Abonneelijsten zijn belangrijk op een website omdat ze ons in staat stellen een hoogwaardige op-tin-lijst op te bouwen van abonnees die geïnteresseerd zijn in onze producten en diensten. Dit kan leiden tot verkopen. Door audioclips op de website te plaatsen, kunnen we de nieuwsbrief aan de bezoeker adverteren en hen vertellen wat de voordelen zijn van aanmelding.

Audiogetuigenissen van uw bestaande klanten zullen waarde toevoegen aan uw site. De meeste websites bevatten schriftelijke getuigenissen van hun klanten. Deze zijn ongelooflijk handig omdat ze de potentiële klant helpen om de producten of diensten te kopen. Door audiotestimonials te streamen, kunt u uw concurrentievoordeel ten opzichte van de websites van rivalen vergroten en de potentiële klanten iets bieden dat echter aanvoelt dan woorden op een scherm. Ze krijgen dan een veel beter beeld van de klanttevredenheid.

Bij het streamen van audio moet u ervoor zorgen dat dit de beste uitvoerkwaliteit is. Zorg ervoor dat u uw boodschap op de juiste manier overbrengt. Vermijd te verkooppraatjes en pas op dat u niet saai overkomt. Sommige aangesloten marketeers huren zelfs een stemtalent in om hun berichten op te nemen, terwijl anderen het zelf doen. Welke u ook kiest, u moet ervoor zorgen dat deze van hoge kwaliteit is en de boodschap overbrengt. Het afspelen van audiobestanden terwijl iemand door de site navigeert, heeft een heel ander resultaat dan een website die deze methode niet gebruikt. Streaming audio boeit de bezoeker langer en verhoogt het vertrouwen.

Bron: Jonathan Lee Jenkins