Wanneer u audio aan uw website toevoegt, raad ik een service aan met de naam AudioTerminator.

Ik heb ook een webmaster om me hierbij te helpen. Als je op mijn site gaat, zie je veel groene knoppen en ik had een webmaster toen ik de audio-opname afmaakte en het werd bewerkt, ik zou het uploaden naar mijn site en ik betaalde mijn webmaster $ 20 per stuk – dit was toen ik niet wist hoe ik echt iets moest doen – ik betaalde hem $ 20 per stuk om die MP3-opname te maken en om te zetten naar een flash-bestand en om de knop op de website te plaatsen en dan zou hij het flash-bestand in bepaalde mappen.

Dus ik betaalde veel geld, maar ik wist gewoon niet hoe ik het moest doen en ik was te lui om erachter te komen hoe ik het moest doen en ik kon mezelf voor de kop slaan om dat te doen. Nu gebruik ik gewoon het product Audio Terminator en doe ik het zelf.

Maar je zou een expert kunnen inhuren. Ga op Craigs lijst; Craigslist is geweldig. Ze hebben een sectie op Craig’s List van elke stad en elk land waar je een gratis advertentie kunt plaatsen en er is een sectie genaamd “optredens” en je zou een gratis advertentie in de optredens kunnen plaatsen en je zou kunnen zeggen: “Hé! op zoek naar iemand die weet hoe MP3-bestanden naar Flash kunnen worden geconverteerd en die ze op een website kan zetten en me met een aantal van deze dingen kan helpen. Ik ben bereid $ 8 uur te betalen. Je kunt naar mijn huis komen en dit doen of je kunt parttime werken en we kunnen communiceren via e-mail.”

Het duurt een kwartier voordat uw advertentie op Craig’s List wordt geplaatst en direct na vijftien minuten krijgt u in uw e-mailinbox reacties op uw advertentie; “Hé! Ik kan dit voor je doen.” Ze sturen je een klein cv over hun ervaring.

Je kunt iedereen vinden die je nodig hebt op Craig’s List of op Elance om je te helpen doen wat je niet kunt doen. Je zult ze betalen, maar als je expertise nodig hebt, laat dan niet weten hoe je iets moet doen om je ervan te weerhouden het te doen. Zoek gewoon iemand die weet hoe het moet en het is tijd of geld.

Bron: Michael Senoff