Succesvol zijn vraagt ​​om een ​​meervoudige aanpak. Als je eenmaal een geweldig website-ontwerp hebt, is het tijd om erachter te komen hoe je klanten gaat aantrekken. Als u succes wilt hebben op internet, overweeg dan onze strategische benadering van de gouden driehoek: SEO, sociale media en bloggen.

Alle drie deze strategieën, in harmonie toegepast, zullen u helpen om massaal gericht verkeer naar uw website te leiden.

SEO

Het is niet genoeg om simpelweg een website te maken en te wachten op verkeer. Je hebt optimalisatie nodig. Als u een bedrijf bent, is SEO noodzakelijk. Optimalisatie moet gebeuren op basis van een aantal factoren. Door uw website te optimaliseren voor de zoekmachines op basis van uw demografische doelgroep, uw branche en concurrentieniveau, wordt uw site gevonden door potentiële klanten.

Sociale media

Social-mediasites zijn goud voor het genereren van verkeer en het opbouwen van een reputatie. Ze kunnen u helpen gevonden te worden, relaties op te bouwen en verkeer naar uw site te leiden. Een strategie voor sociale media die werkt in combinatie met uw plannen voor zoekmachineoptimalisatie, kan veel voor uw bedrijf betekenen.

Bloggen

Bloggen is niet alleen voor hobbyisten die op een zeepkist willen staan ​​of zich digitaal en/of anoniem willen uiten. Grote en kleine bedrijven die de kracht van bloggen benutten, kunnen hun succes aanzienlijk vergroten. Sommige bedrijven gebruiken zelfs een WordPress-blog als hun hoofdwebsite in plaats van alleen als een onderdeel van hun site.

Weet u hoe u de gouden driehoek-benadering in harmonie kunt gebruiken om uw bedrijf te laten bloeien? Neem contact op met een SEO-expert voor een SEO-offerte en bekijk enkele van hun informatieve trainingsvideo’s voor meer inzicht.

Bron: Clint Maher