Als copywriter zijn er vaak feiten en referenties van andermans schrijven in het schrijven van verwijzingen, weet u hoe u met deze problemen om moet gaan? Een bronvermelding of verwijzing helpt, maar is het voldoende om te voorkomen dat u wordt beschuldigd van auteursrechtinbreuk? Titelterugverwijzingen bieden billijke oplossingen en voorkomen situationele naamval.

Vaak is het plaatsen van een naam online geen haalbare optie om een ​​referentie te citeren. Ofwel is de auteur niet bereid een referentie voor uw materiaal te zijn, ofwel heeft de auteur reden om niet te worden opgenomen. Bekende namen in uw artikel vergroten het lezerspubliek, maar zijn mogelijk niet beschikbaar voor gebruik. Of de naam zelf kan auteursrechtelijk beschermd zijn.

Hoewel de meeste citaten op internet onbedoelde uitspattingen zijn, is het gemakkelijk te begrijpen waarom iemand zijn identiteit wil beschermen tegen overmatig gebruik of misbruik online. De vraag wordt, hoe geef je een persoon een referentie wanneer hun naam niet beschikbaar is of niet mag worden gebruikt? Dit kan een beetje controverse veroorzaken en in sommige gevallen is het misschien geen optie, maar de gemakkelijkste manier om een ​​bronvermelding te geven, is door de lezer te verwijzen naar het artikel waarnaar wordt verwezen.

Trefwoordverwijzingen zullen de verwijzingen van zoekmachines terugbrengen naar de bron, als de gelegenheid zich voordoet. Markeer eenvoudig trefwoorden in uw artikel die specifiek betrekking hebben op het oorspronkelijke artikel. Het wordt misschien niet als eerste weergegeven in de zoekmachine, maar het staat wel in de lijst. Effectieve verwijzingen naar uw artikelen en inhoud zijn belangrijk, omdat u niet beschuldigd wilt worden van het stelen van informatie, en toch is het niet altijd mogelijk om naar uw referentie te verwijzen met naam of bronvermelding.

Zoekwoordassociatie verhoogt de zichtbaarheid op internet. Ben je klaar om meer verkeer te genereren en verkopen te genereren met een hogere zichtbaarheid?

Merk uw markt op met haalbare zoekwoordherkenning. Ontdek hoe de experts hoogwaardige teksten gebruiken om lezers te trekken met een GRATIS abonnement op The Branding Iron op

http://brandyourmarket.com en richt uw inspanningen op het genereren van zeer gericht verkeer.

Bron: Jan Verhoeff