Bent u een eigenaar van een bedrijf aan huis die op zoek is naar massaal verkeer dat naar uw website wordt gegenereerd?

Schrijf je graag?

De twee kunnen worden gecombineerd om in zeer korte tijd succesvolle resultaten voor u te produceren. Als je snel antwoordt dat je niet kunt schrijven of niet wilt schrijven, laat me dan een tip delen die ik heb geleerd van een zeer goede SEO-marketingtrainer. Hij instrueerde zijn studenten die vonden dat ze geen schrijfvaardigheid hadden om te praten. Ja, praat.

Je kunt een klein opnameapparaat krijgen en jezelf op band opnemen om een ​​verhaal te vertellen of kennis te delen over een specifiek onderwerp. Er zijn gratis webconferentieruimtes beschikbaar voor het opnemen van uw bericht als u niet over een recorder beschikt. Ik heb dit goed zien werken, en je zult hoogstwaarschijnlijk aangenaam verrast zijn als je de inhoud van de opname opschrijft en deze als jouw kopie bekijkt.

Deze techniek kan worden gebruikt door eigenaren van thuisbedrijven die een persbericht volgen of een strategie voor het schrijven van artikelen voor het genereren van verkeer. Het vertrouwen in schrijfvaardigheid zal toenemen met ervaring en de opnamestrategie zal niet langer nodig zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat de meeste mensen online komen voor informatie en dat ze informatie van goede kwaliteit willen. Er is een inhoud die de koning online zegt die dit feit ondersteunt. Ze zijn op zoek naar kennis, of antwoorden op vragen, of oplossingen voor problemen. Het is de taak van de eigenaar van een bedrijf aan huis om te voorzien in wat mensen zoeken om verkeer naar hun website te genereren.

Copywriting kan het verkeer omzetten in verkoop voor uw bedrijf aan huis als wat u schrijft de moeite waard is. Er valt iets te zeggen over spreken vanuit kennis die is opgedaan door zowel onderwijs als leerervaringen. Dat soort informatie die via copywriting wordt gedeeld, helpt anderen te leren, biedt antwoorden op hun vragen en oplossingen voor hun problemen. Door op een eerlijke, informatieve manier te schrijven, bouwt u het respect en het vertrouwen van de lezer op en kan het hen aanmoedigen om te kopen.

Schrijven is natuurlijk maar een deel van het plaatje. Er zijn vervolgstappen voor thuisondernemers om traffic te genereren zoals waar te posten, hoe de release van je werk te optimaliseren, etc. Meer informatie over een stappenplan voor copywriting en distributie vind je via de link in het bronnenvak.

Bron: Vicki Zerbee