Een paar dagen geleden was ik wat op de loer in de copywriting-sectie van een bepaald marketingforum (niet een van de populaire) en was verbijsterd door alle mensen die worstelden met een zogenaamd ‘writer’s block’.

Ik bedoel, ik snap WAAROM mensen het hebben.

Maar ik had geen idee dat het zo was wijd verspreid.

Vooral in de marketinggemeenschap.

In onze wereld kan een writer’s block je GEMAKKELIJK honderden (zelfs duizenden) smackroos kosten. Elke dag dat u die verkoopbrief, e-mail, PPC-advertentie, persbericht, artikel, enz. niet schrijft, is weer een dag waarop u beroofd jezelf van geld.

Misschien zelfs VEEL geld.

Ik weet het… omdat ik het soms zelf doe.

Meest recentelijk heb ik mijn eigen verkopen gehackt met een van mijn eigen boeken. Ik sleepte mijn voeten voor meer dan 8 ” maanden het bijwerken, de advertentie ervoor schrijven en het instellen met een printer. En ik verloor VEEL meer omzet dan ik wil toegeven.

ik zou kunnen trap mezelf om zo lang te blijven hangen.

Ook al was mijn probleem niet “writers block” (meer als luiheid), het had nog steeds hetzelfde effect.

En weet je wat?

U verliest ook heel veel geld als u het schrijven van uw verkoopbrieven, e-mails en andere advertenties uitstelt omdat u niets leuks kunt bedenken om te zeggen. In feite is de tijd kort en telt elke dag nu meer dan ooit.

Waarom?

Omdat hoe meer marktaandeel u grijpt VOOR de economische kak ECHT raakt de ventilator (en we weten ALLEMAAL dat het eraan komt), hoe beter je de storm kunt overleven (en BLIJVEN).

De moraal van het verhaal is:

Laat je niet tegenhouden door iets als een writer’s block.

Laat het niet beroven u van de verkoop of u ervan weerhoudt vooruit te gaan.

Kick it’s but en zie je inkomen automatisch stijgen.

Bron: Ben Settle