Praktische tips voor het maken van video’s voor uw website

Coole webhostingtools voor video’s en websitemarketing

Gebruik je webhostingaccount om een ​​blog- of websitebestemming voor kijkers te maken en maak vervolgens video’s die kunnen dienen als traffic builders naar je website. Zelfs als je geen filmachtergrond hebt, kun je professionele video’s maken.

YouTube is de op één na grootste zoekmachine ter wereld. Door alle elementen te ontleden die overtuigende video’s creëren die kijkers tot actie aanzetten, kunt u de verkoop van uw zakelijke website verhogen.

YouTube-videomarketing

Er zijn vijf belangrijke elementen van overtuigende video’s die u op YouTube kunt plaatsen en door deze elementen te volgen, kunnen uw video’s uw kijkers beter tot actie aanzetten.

Waarom is video zo belangrijk?

Op het meest basale niveau is video een communicatiemiddel dat op een onbeperkt aantal manieren kan worden gebruikt. U kunt video aansluiten op alles wat mensen u leren voor uw bedrijf. U kunt bijvoorbeeld een video hebben voor getuigenissen, hoe u verkeer naar een website kunt leiden, een video die uw publiek leert en voorlicht, zelfs een video die bezoekers op uw website aanmoedigt om zich aan te melden voor uw e-maillijst. Het maken van een video is eigenlijk eenvoudig, snel en efficiënt en kan op veel manieren worden gebruikt, zoals netwerken op sociale netwerksites. Het uiteindelijke doel is om uw webhostingaccount te gebruiken om een ​​bestemmingswebsite of blog te maken waarnaar u verkeer kunt genereren. Video’s kunnen enorme bezoekersaantallen naar uw website of blog zijn.

YouTube-video’s zijn de meest gedeelde vorm van inhoud binnen Facebook. Video’s zijn een krachtig hulpmiddel om uw boodschap over te brengen. Bedrijfseigenaren kunnen video gebruiken als ‘welkom’ wanneer mensen zich aanmelden voor uw product of dienst. Schermopnames kunnen worden gebruikt om mensen te laten zien hoe ze iets moeten doen door schermafbeeldingen in video te implementeren. En door jezelf fysiek voor de camera te zetten, gebeurt er iets bijzonders. Kijkers die je video’s bekijken, vallen alsof ze je op een dieper niveau kennen en er ontstaat een relatie. Wanneer dit gebeurt met uw publiek, uw abonnees en uw bezoekers, verschuift het spel voor u. In plaats van een verkoper te zijn en constant je product of dienst te pitchen, kunnen video’s je relatie naar een niveau tillen dat het type klanten en bedrijf aantrekt dat je wilt. Wanneer je contact maakt met mensen in een face-to-face interactie, overstijgt het wat er online kan gebeuren. Dat gevoel heeft iets speciaals en video’s komen het dichtst bij dat persoonlijke contact. Je hoeft niet voor de camera te komen, maar als je dat doet, is het erg nuttig, want wanneer mensen je video’s bekijken, is er een enkelvoudig persoon die verbinding met je maakt en je bericht ontvangt. Het maakt een dramatische indruk.

Onderdelen van video’s die mensen tot actie aanzetten

Zoveel mensen denken dat je je moet concentreren op welke software je moet gebruiken, welke apparatuur, camera en statief je moet gebruiken. Al deze dingen zijn belangrijk, maar ze zijn ondergeschikt aan de strategie. Houd in gedachten dat wat belangrijker is dan de apparatuur die u gebruikt, de strategie is. Door vóór de videoproductie een strategie en actieplan te ontwikkelen, kunt u van een gewoon videoproject een succesvol videoproject maken dat waarde toevoegt aan het publiek en verkeer terugleidt naar uw website, uw gemeenschap, en uw abonneelijst opbouwt, die nieuwe verkoopleads voor uw bedrijf. Wees nauwkeurig en gedetailleerd bij het online presenteren van video-inhoud. Houd je video’s gesynchroniseerd en vermijd omzwervingen.

Voorafgaand aan het maken van uw video’s

Ga zitten en neem van tevoren de tijd om uw video’s te scripten. Schrijf een strategie, een schets of een plan op een manier die precies beschrijft wat je van plan bent voor de video. De duidelijkheid verbetert en het verkeer en de effectiviteit nemen drastisch toe.

Vijf elementen van een overtuigende video

 1. Aandachtstrekker is vergelijkbaar met een kop in een artikel of blogbericht. Je wilt dat mensen zo snel mogelijk precies weten waar je video over gaat. Zes tot acht seconden is alles wat deze fase in beslag neemt. Verspil zelfs geen tijd door te zeggen: “Hallo, mijn naam is Joe”. Ga in plaats daarvan meteen naar de introductie door te zeggen: “In deze video gaan we het hebben over xyz.” of stel een vraag. Vermaak zoveel als je kunt. Het hele punt is dat je kijker binnen zes tot acht seconden een heel goed idee moet hebben van waar de video over gaat. De kijker moet weten wat ze gaan winnen door je video te bekijken. Begin uw video met het bieden van waarde voor uw publiek, het informeren en opleiden van hen. Zo krijg je views. YouTube is niet de plek voor commercials. De aandachtsgraad is erg laag bij video’s, omdat wanneer een persoon naar een video kijkt, alle drie hun belangrijkste modaliteiten betrokken zijn: audio, visueel en kinesthetisch. Video’s zijn als een mini-transformatie. Podcasts daarentegen geven mensen de mogelijkheid om te multitasken, zoals autorijden, bijvoorbeeld tijdens het luisteren. Dat doe je niet met video. Met video’s heb je veel meer tijd om je boodschap over te brengen en de aandacht van mensen te trekken. Als je de aandacht van de kijkers kunt vasthouden, maak je contact met die kijker en betrek je ze.
 2. Intro bumper omvat je branding, je logo, muziek, mensen vertellen waar je video over gaat, waar je show over gaat. Zodra je de luisteraar vertelt wat je hebt, kun je hier een kleine commercial ingooien. Dit is de beste manier om je show te brandmerken. Noem het een show omdat het je video naar een hoger niveau tilt. Het legitimeert je. Het hele brandingpakket wordt beschreven in de Intro Bumper.
  Videoscribe.tv is software die een efficiënte manier biedt om boeiende video’s te maken. Je kunt geweldige marketingvideo’s en instructieve lezingen maken, een visuele toevoeging aan je lezing of verhaal, illustraties tot leven brengen, tekst, logo’s of foto’s laten zien en elk publiek geboeid houden. Een voorbeeld hiervan is een video met een handtekening op het scherm die de aandacht van de kijker trekt. Dit is een geweldige plek om uw logo, uw slogan en wat muziek te plaatsen.
  VideoHive.net is een website die royaltyvrije, kant-en-klare sjablonen verkoopt die u kunt aanpassen. Ze kunnen worden gekocht voor $ 5 tot $ 15 dollar. Het zijn eigenlijk gewoon AfterEffects-sjablonen.
  After Effects is een digitale motion graphics en componeren softwaretool uitgegeven door Adobe Systems. Met een template van VideoHive.net heb je een voorsprong met je video. Zoek iemand met basisvideo-ervaring aan wie u dit project kunt uitbesteden en laat die persoon uw sjabloon aanpassen. Je kunt gebruiken
  Odesk.com iemand in dienst nemen zonder veel geld uit te geven. Laat ze de sjabloon aanpassen met uw logo. Voor ongeveer $ 10 kun je iemand je logo en slogan laten inpluggen. Sla het nu op en gebruik het keer op keer als een videosjabloon die je in al je toekomstige video’s kunt gebruiken. Dit bespaart u tijd en geld bij elke video door een introductie toe te voegen die professioneel en consistent is.
  Sparkol.com is een andere zeer unieke tool voor videoproductie waarmee je snel en gemakkelijk boeiende en geanimeerde video’s kunt maken. Betrokken zijn is de sleutel. Het is een wow-factor. Deze fase moet in zes seconden of minder worden uitgevoerd.
 3. Inhoud omvat het vlees van je video en het doel is om de waarde te leveren die je hebt beloofd. Als je aan het begin van de video zei dat je video waardevol zou zijn, dan is dit waar je die belofte moet nakomen. Je moet de kijker vertellen waarom je video belangrijk is, anders kan de kijker je inhoud als vanzelfsprekend beschouwen. Dit moet je zo snel mogelijk doen. Leraar en marketeer worden is in deze fase belangrijk. Vertel de kijker waarom uw inhoud belangrijk is. U moet de kijker overtuigen van het belang van uw inhoud voordat u de daadwerkelijke inhoud levert. Vervolgens kun je de kijker laten zien wat je doet of bijvoorbeeld de stappen van je ‘how to’-video. Geef de kijker een paar regels over waarom je video zo waardevol is en geef vervolgens de inhoud. Zorg ervoor dat je de voordelen en de resultaten van je video hebt overgebracht. Wat is het eindresultaat? Wat gaat er gebeuren nadat de kijker doet wat je video schetst? De daadwerkelijke inhoud kan tips, educatie, entertainment bevatten of u kunt de kijker vertellen wat hij moet doen in de inhoud van uw video. Een video is een mini-transformatie met één ingesloten transformatie die op zichzelf staat. Eén ding of één onderwerp moet worden opgenomen in de inhoud van je video. Houd uw inhoud nauwkeurig en onderwerpgericht. Wees uniek; vermakelijk zijn. Stel de aandachtsspanne van de kijker opnieuw in. Vertel de kijker vervolgens iets dat eraan komt of vertel hem iets dat aan het einde van de video zal zijn. Geef de kijker een reden om te blijven. Door de kijker te plagen met iets dat op komst is, blijft de kijker betrokken en ontstaat er een hogere waargenomen waarde. De call-to-action is van cruciaal belang om in deze fase op te nemen. Vertel de kijker precies wat hij moet doen en waarom hij dat moet doen. Het laatste deel van de inhoud moet een ander exemplaar van uw call-to-action bevatten. Vertel ze wat, waarom en hoe ze iets moeten doen. Verplaats iemand die passief is om actief te worden. Bedankt mensen voor het kijken naar je video. Je kunt deze fase van de video afsluiten door iets te zeggen, bijvoorbeeld ‘Ik zie je op de volgende pagina als je op de link klikt’.
 4. Altro Bumper houdt in dat u zich afmeldt voor uw video. Beëindig video’s op dezelfde manier als waarop u ze hebt geopend. Je kunt zelfs dezelfde Intro Bumper in deze fase plaatsen. Het bindt alles. De consistente branding is pakkend en blijft hangen. Gebruik tekst om verder uit te drukken wat uw call-to-action is. Maak je video ‘humaniserend’. Je kunt dit doen door er een paar bloopers in te gooien die mensen laten zien dat je een mens bent die in staat is om fouten te maken. Dit doet twee dingen: het traint mensen om tot het einde van je video te blijven. Het tweede dat dit doet, is dat het mensen laat zien dat je een mens bent en dat je fouten maakt. Het bouwt een verstandhouding op en helpt de kijker je te begrijpen en contact met je te maken. Mensen willen vermaakt worden en dit deel van de Altro Bumper laat mensen zien dat wanneer je fouten maakt, je erom lacht, waardoor er een diepere verbinding ontstaat tussen jou en de kijker. Dit is tenslotte het uiteindelijke doel van video, omdat we allemaal weten dat mensen kopen van degenen die ze leuk vinden, kennen en vertrouwen.
 5. uit duurt een videomap bevatten, zoals een eenvoudige kaart die mensen de keuze geeft wat ze daarna willen doen. Wanneer de video eindigt, kan een videomap een link naar uw website bieden, de mogelijkheid bieden om extra video’s te bekijken, lid worden van uw opt-in e-maillijst, meer bloopers bekijken, zich abonneren op uw YouTube-kanaal, enz. Het geeft mensen de mogelijkheid om de volgende stap te zetten en biedt daartoe mogelijkheden.

Door de principes van videoproductie te ontleden en een strategie te definiëren voordat u aan uw volgende videoproject begint, zal het eindresultaat een professionelere en effectievere video zijn.

Marketing van uw website met video

Sluit uw video’s in uw blog of website in. Zorg ervoor dat u uw URL en trefwoorden in de videobeschrijving plaatst. Google is eigenaar van YouTube, dus trefwoorden in de beschrijving van de video zullen je SEO-inspanningen helpen.

Verbind Twitter met je YouTube-kanaal door in te loggen op je YouTube-account en op je gebruikersnaam te klikken, “instellingen”, en vervolgens aan de linkerkant van het scherm op “delen” te klikken. U kunt Facebook- en Twitter-accounts koppelen aan uw YouTube-kanaal om uw video’s verder op de markt te brengen en de distributie te vergroten. Vanuit je YouTube-scherm voor ‘delen’ heb je de keuze uit activiteiten. Goede instellingen binnen je “delen” opties zijn “vind ik leuk” en/of “favoriet”. Als je een video “leuk” vindt, wordt deze automatisch op je Twitter-account geplaatst dat je die video leuk vond en ook op je Facebook-profiel met de speler, zodat mensen de video gemakkelijk kunnen bekijken en hopelijk zullen ze je video leuk vinden, erop reageren of delen.

Bron: Stephanie Rosendahl