Volgens de meest recente studie onthult het dat de meeste klanten naar het web neigen voor aankopen in plaats van in winkels. Dit houdt dus in dat de wereld van vandaag is veranderd en dat de meeste bedrijven zijn overgestapt op webgebaseerde zaken. Er zijn een paar strategieën die in de afgelopen jaren door online bedrijfsorganisaties zijn gebruikt, dit zijn conventionele soorten advertenties, bijvoorbeeld e-mailcampagnes. Ik zeg niet dat deze in het huidige jaar nog geen vitale betekenis hebben, dit is niet voldoende. Hier is een deel van de tips die je dit jaar zullen helpen.

Inhoud van hoge kwaliteit

De kwaliteit van uw inhoud is ongetwijfeld de meest intense factor in SEO. Er is een oververzadiging van de inhoud, en mensen zijn uiteindelijk kieskeurig geworden in wat ze lezen, bekijken en onderzoeken. Een stof van lage kwaliteit zal achterop raken omdat er geen goed onderzoek naar is gedaan. De afschuwelijke substantie zal bovendien de reputatie en situering van een site averechts beïnvloeden. Het is essentieel om de inhoud op een perfecte manier uit te dragen en blijvende kwaliteit te behouden. Marketeers gaan vermoedelijk rekening houden met factoren als voice-look, kunstmatige intelligentie, hyperlokale focus, veranderde look for, voordat ze inhoud gaan maken. Als u groen bent voor SEO, moet u weten dat Google pagina’s rangschikt en indexeert die overeenkomen met het onderwerp op basis van relevantie. Daarom moet u zoekwoorden opnemen die relevant zijn. Terwijl u dit doet, moet u ervoor zorgen dat u niet zoveel zoekwoorden gebruikt.

Blijf mobiel

Zoeken via smartphones heeft zojuist beter gepresteerd dan desktop. Op spraak gebaseerde zoekopdrachten zullen dit in 2018 alleen maar verder katalyseren. De overgrote meerderheid gebruikt dit van hun mobiele telefoongadgets en niet van Alexa en Google Home. Google heeft dit patroon dus gezien en zal de overstap maken naar de veelzijdige eerste procedure. Dit houdt in dat Google sites rangschikt in het licht van de kwaliteit en inhoud van de draagbare vorm, in tegenstelling tot de fundamentele aanpassing van het werkgebied, zoals het onlangs heeft gedaan. Versnelde veelzijdige mobiele pagina’s zullen bedrijven aanmoedigen om op de hoogte te blijven en hoger te scoren op de resultatenpagina van zoekmachines. Google zal evalueren hoe het platform presteert, hoe snel het laadt en dat het zo natuurlijk is om te gebruiken voordat de pagina’s worden gepositioneerd. Dit is de eerste aanpak die moet worden gevolgd.

Het ontwerp van uw website versnellen

De totale tijd die uw site nodig heeft om te laden, is eenvoudig. De positionering in de query-items moet minimaal zijn. Het heeft geen zin om geweldige inhoud te hebben als uw pagina niet op tijd laadt. Langzaam ladende webpagina-resultaten tot een hoog bouncepercentage. Gewoonlijk neigen individuen naar een webpagina om binnen enkele seconden te laden. Het is saai als je een webpagina doorzoekt en het kost behoorlijk wat tijd om te laden. Als hier niet naar wordt gekeken, geven de meeste gebruikers de voorkeur aan andere sites. Evenzo beschouwt Google dit idee als een solide onderdeel van de ranking. Om hetzelfde te bereiken, kun je een paar variabelen bekijken, zoals het uitsluiten van de omleidingen die een beetje veel zijn, het verkleinen van de afbeeldingsformaten om onder andere minder hoop van je sitepagina mogelijk te maken.

Titel en metabeschrijving

Wanneer uw inhoud verschijnt, zijn de twee belangrijkste weergaven de titel en de metabeschrijving. Daarom moet u een duidelijke maar beschrijvende titel hebben die duidelijk aangeeft wat bezoekers op uw pagina zullen vinden. Houd elke metabeschrijving ook kort. Als uw site mobielvriendelijk is, zorg er dan voor dat u een korte titel en beschrijving maakt. De enige reden hierachter is dat de schermruimte klein is. Lange titels nemen het hele scherm in beslag, maar je hebt weinig schermruimte.

backlinks

Backlinks zijn de meest cruciale componenten. Zowel de inkomende als uitgaande links zijn van grote waarde voor uw ranking. Als u geen backlinks heeft, moet u een backlinkportfolio opbouwen en betrouwbaar maken om een ​​goede ranking te krijgen. Een goede ranking zorgt ervoor dat Google denkt dat uw site betrouwbaar is en dus een hogere ranking. Controleer bronnen die vertrouwd zijn en wereldwijd populair zijn.

Optimalisatie van afbeeldingen en gesproken zoekopdrachten

Zowel beeldoptimalisatie als voice search zijn erg belangrijk. Als het gaat om optimalisatie van de afbeelding, bied dan niet minder aan websitebezoekers. U moet een gelijkenis van uw item creëren met hoe het werkt en met trefwoorden. Volgens Google zijn de meeste zoekopdrachten spraakgestuurd. Daarom moet u ook voor deze trend optimaliseren en een gesprekstoon en long tail-zoekwoorden opnemen.

Verbreed je horizon

De dominantie van Bing en Google door de jaren heen wordt algemeen erkend, maar je moet buiten de gebaande paden denken. Er zijn ook andere zoekmachines en die maken hun aanwezigheid bekend. Je kunt ernaar zoeken en dit vergroot je bereik.

Nirlep Patel – SEO Company Mumbai

Bron: Nirlep D Patel