Met meer dan 3,5 miljard Google-zoekopdrachten per dag, moet u zich aan de regels van Google houden om hoog genoeg te scoren zodat potentiële bezoekers uw inhoud tegenkomen. Het verbeteren van uw inspanningen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u uw inhoud volledig gebruikt.

Organisaties hebben een manier nodig om hun SEO-activiteiten te beoordelen en te bekijken in de huidige datagestuurde omgeving om voorop te blijven lopen. Om dit te bereiken, gebruikt 73% van de marketeers SEO-tools om hun inhoud te verfijnen en de inhoudsbeoordelingen van Google te verbeteren. U kunt de kans op organisch websiteverkeer vergroten door kleine wijzigingen aan te brengen in de inhoud van uw website.

Dit artikel gaat in op strategieën voor betere SEO die u kunnen helpen om in 2021 hoger te scoren in Google. In het nieuwe jaar zal het de beste SEO-bedrijven voor kleine bedrijven opsplitsen en enkele strategieën verduidelijken om SEO te verbeteren.

Monitor met een programma dat werkt met zoekmachines

Inzicht in Google Analytics is de beste stap die u kunt zetten om uw SEO in 2021 te verbeteren. Google Analytics is een handig hulpmiddel om uw website te begrijpen, zodat u goede beslissingen kunt nemen op basis van resultaten. Niet alleen kunnen statistieken je helpen te begrijpen hoe je scoort, maar ook je publiek, zodat content beter voor hen kan worden gemaakt.

Google Analytics kan in de loop van de tijd een fantastisch hulpmiddel zijn om de klanten beter te targeten. Enkele van de indicatoren die u kunt leren van bezoekers van uw site zijn:

Welke browsers ze gebruiken

Google Analytics geeft u krachtige inzichten in welke browsers uw klanten gebruiken. Door u te concentreren op webdesign op de meest gebruikte browsers, kunt u hun ervaring verbeteren.

De apparaten die zijn gebruikt om uw site te bezoeken

Net als het kennen van de browsers die uw klanten gebruiken, kan het nuttig zijn om te weten welke apparaten ze gebruiken. Er zijn meer webgebruikers op die pagina’s dan desktopgebruikers of omgekeerd. Als u de statistieken van uw website begrijpt, kunt u inhoud ontwikkelen die is aangepast aan de schermgrootte die het meest wordt gebruikt, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Begrijp uw concurrentie

Google Analytics biedt ook inzicht in verkeer van rivalen. Bij het bepalen hoe u uw inhoud een boost kunt geven en rivalen kunt overtreffen, kan deze kennis nuttig zijn.

Vernieuw de website met nieuw materiaal

Er is één ding gemeen met contentmarketeers die hooggeplaatste content creëren. Ze bieden lezers boeiende inhoudsonderwerpen. Succesvolle marketingmanagers volgen patronen en discussies om te brainstormen over inhoudsideeën. Dit zorgt ervoor dat u op een bepaald moment slecht presterende inhoud opnieuw moet bezoeken.

Overweeg wat voor soort inhoud zou resoneren met uw publiek bij het ontwerpen van uw contentmarketingstrategie. Van daaruit kunt u analyseren welke koppen het goed doen voor dat onderwerp en of u enkele prequel-onderwerpen kunt vaststellen.

Veel contentmarketeers beschouwen mindmaps als nuttig. Het gebruik van een mindmap voor visuele individuen zal u helpen al uw toekomstige onderwerpideeën te presenteren. Hiermee kunt u grotere onderwerpen maken die in vergelijkbare, kleinere items kunnen worden ingebouwd. Door uw inhoudsplan te visualiseren, kunt u het soms volledig begrijpen.

Zorg ervoor dat u uw inhoud rond trefwoorden maakt

Onderzoek naar trefwoorden werkt niet alleen voor uw inhoud en helpt bij het ontwikkelen van het kader van uw stuk, maar het stelt u ook in staat te begrijpen wat uw publiek wil lezen. U kunt helpen een inhoudsstrategie op te bouwen om SEO een boost te geven door te begrijpen welke zoekwoorden het beste zijn voor uw doelgroep en inhoudstype.

Google-vriendelijk schrijven hangt af van een bewezen balans tussen trefwoorden en alledaagse taal. Dit houdt in dat het zo moet worden geschreven dat uw inhoud op een natuurlijke manier stroomt. In uw inhoud moeten zoekwoorden natuurlijk voorkomen, zodat u uw inhoud niet op het laatste moment vol hoeft te proppen.

Er is een optie voor de Keyword Magic Tool waar u gerelateerde zoekwoorden voor uw primaire zoekwoord kunt opzoeken. Om u te helpen bepalen of het iets is dat u aan uw inhoud wilt toevoegen. U ziet hoe nauw een zoekwoord verwant is en hoe groot het zoekvolume is. U kunt met uw SEO-bureau praten en kleine wijzigingen aanbrengen om uw SEO-ranking geleidelijk te verbeteren.

Breid uw portfolio-backlink uit

Zelfs als u alle tips met betrekking tot technische SEO op de pagina opvolgt, is de voorpagina van Google nog steeds niet bewezen. Een groot deel van SEO houdt zich bezig met backlinks en of sites met hoge autoriteit backlinks genereren.

Diversiteit in backlinks kan uit twee bronnen komen, namelijk:

Het type backlink

Over het algemeen zou een dofollow of nofollow uw backlink zijn, waarbij een dofollow zwaarder weegt.

Een site waar de backlink vandaan komt

Als u bijvoorbeeld uw inhoud promoot en uitgevers target om een ​​verhaal te publiceren, is de bron van uw backlink de site die teruglinkt naar uw inhoud.

Een gevarieerd portfolio van backlinks geeft Google aan dat uw website een gezaghebbende bron is. Ook dat u natuurlijk links maakt in plaats van te vertrouwen op geautomatiseerde tools of andere spamtactieken.

Gebruik de juiste header-tags

U wilt weten hoe u de inhoud op de pagina organiseert terwijl u inhoud maakt. Met de meest relevante details bovenaan de pagina, moet elke pagina de inhoud logisch gerangschikt hebben. Studies hebben opgemerkt dat 80% van de lezers een groot deel van hun tijd bovenaan de pagina doorbrengt met het bekijken van de inhoud.

Google indexeert betekenis echter niet inherent uitsluitend aan wat bovenaan de lijst staat. Om te zien of het volledig is, bekijken ze het artikel in zijn geheel. Dus met dat in gedachten, moet je misschien wat moeite doen in de lay-out van de pagina.

Overweeg om springlinks toe te voegen aan de bovenkant van uw pagina om het meeste uit de zoekwoorden te halen die u target. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere gebruikerservaring, maar het moedigt u ook aan om uw header-tags te gebruiken om op meer innovatieve manieren achter Google aan te gaan om informatie uit een voorbeeld te verzamelen.

Conclusie

Zoekmachines draaien overuren om de miljarden websites op internet te vermelden, omdat de inhoud snel wordt gemaakt en vrijgegeven. Neem contact op met een bureau en bespreek hoe u uw positie kunt verbeteren.

Bovendien kun je de SEO op je site verbeteren en hoger in Google komen te staan ​​door tools te gebruiken om te kijken naar kritieke factoren die van invloed zijn, zoals laadsnelheid, inhoudsproblemen, metatags, koppelingen en crawlbaarheid.

Bron: Billy M Harris