In de wereldwijde wereld van vandaag zijn we volledig afhankelijk van internet, dus het is zeer noodzakelijk dat we eenvoudig back-up, herstel en herstel kunnen maken, dus hier gaan we in principe bespreken hoe we een back-up, herstel en herstel van een WordPress-website kunnen maken.

Hoe maak je een back-up van je WordPress-site

Back-up Betekent dat u uw WordPress-site opslaat en, als het probleem zich voordoet, de zaken weer normaal maakt. Het is erg belangrijk om een ​​websiteback-up te maken en deze te herstellen, omdat het u behoedt voor de mogelijkheid om alles te verliezen.

Hoe WordPress te herstellen vanuit een back-up

Soms komt het voor dat je aan je site werkt maar deze niet meer perfect werkt of gehackt is, misschien wil je de website terugzetten naar een vorige versie. Het herstellen van uw site kan behoorlijk moeilijk zijn. Daarom bieden we WordPress-ondersteuningsservices voor handmatig herstellen of met behulp van de beste WordPress-back-upplug-ins. Het is volledig afhankelijk van hoe u de back-up hebt gemaakt.

Een groot nee. van de gebruikers maakt geen back-up van hun volledige websites. Het is ook belangrijk bij het verplaatsen van de WordPress-site naar een nieuwe host, server of domein. In plaats daarvan maken ze alleen een back-up van hun thema, uploadmap en hun database. Dit minimaliseert hun back-upgrootte, maar verhoogt de stappen die nodig zijn om de site te herstellen.

Onze back-up- en herstelservices voor WordPress

Automatische dagelijkse back-ups, siteherstel met één klik.

Ondersteuning van wereldklasse voor het plannen van uw back-ups om dagelijks, wekelijks of maandelijks uit te voeren.

WordPress herstellen met het back-upbestand van Backup Buddy.

Problemen met back-upherstel en WordPress-onderhoud oplossen.

Wanneer zijn back-ups nodig?

Als een WordPress/plug-in/thema-upgrade een botsing veroorzaakt en uw website kapot maakt.

Als je website wordt gehackt en je database of bestanden beschadigd raken, raadpleeg dan onze gids: Je gehackte WordPress-site repareren.

In het geval dat uw hostingaccount wordt gehackt en al uw bestanden en database worden onderhandeld.

Voor het geval u besluit om hostingbedrijven te verhuizen.

populaire WordPress back-up plug-in

UpdraftPlus back-up en herstel

Duplicator

BackUpWordPress

BackWPup Gratis

WP-DB-back-up

dit zijn enkele populaire back-upplug-ins voor WordPress

Gevolgtrekking

Na alle bovenstaande discussie kunnen we zeggen dat we gemakkelijk een back-up, herstel en herstel van onze website kunnen maken. in de bovenstaande blog hebben we besproken hoe we een back-up kunnen maken van onze WordPress-site, deze kunnen herstellen en herstellen.

We bieden je de eenvoudigste manier om een ​​back-up te maken van je WordPress-blog en deze te herstellen. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus neem bij vragen en hulp gerust contact op met onze WordPress-klantenservice, bel + 1 844 897 0441 (gratis).

Bron: Manjula Shukla