De meeste auteurs verspillen hun tijd met het produceren van tientallen tot honderden artikelen van hoge kwaliteit die nooit een fractie van hun bezoekerspotentieel bereiken. Het is een schande.

Wanneer ik de verkeersstatistieken achter de schermen bekijk van miljoenen artikelen die miljoenen maandelijkse paginaweergaven hebben gegenereerd in mijn artikelinhoudslab… EEN ding is duidelijk: alle artikelen zijn niet gelijk gemaakt, zelfs als alles over hen identiek is, behalve voor de TITEL.

De reden is waarschijnlijk niet wat je denkt.

Als je bent geschoold in traditionele copywriting, weet je dat in de offline wereld de kop tot 95% van het succes van het boek of artikel bepaalt. Deze statistiek houdt rekening met wat de titel van het boek succesvol maakt: of een mens het nu koopt of niet.

Artikelen schrijven op internet is een heel ander verhaal vanwege de manier waarop uw artikelen mensen bereiken die er interesse in hebben.

MYTHE: De meeste mensen zullen uw artikelen lezen omdat ze naar een website zijn gekomen en zijn gaan browsen, net zoals wanneer ze naar een plaatselijke boekwinkel zouden zijn gegaan om een ​​boek van persoonlijk belang te vinden.

FEIT: Mis! De meeste mensen zullen op internet zoeken met een van de belangrijkste zoekmachines en ze zullen tussen de 1 en 5 trefwoorden invoeren die gerelateerd zijn aan het onderwerp van het artikel of de informatie die ze zoeken. De zoekmachines leveren dan resultaten die het beste aansluiten bij de interesse van de mens.

JOU DOEL: Om uw artikelen in de zoekresultaten van zoekmachines te laten verschijnen voor de trefwoorden en onderwerpen die het meest gerelateerd zijn aan de inhoud van uw artikel.

HOE?

Je moet deze TITLE-creatie en traffic-building waarheid omarmen:

De eerste 3-5 woorden van uw TITEL bepalen het succes van uw artikel in termen van hoeveel verkeer uw artikel terug naar uw website zal genereren. U kunt alleen succes behalen als u trefwoordrijke titels voor uw artikelen maakt die overeenkomen met de meest gezochte trefwoorden voor uw onderwerp.

Hoe bepaal je welke zoekwoorden rijk zijn en de juiste voor je artikel?

U hebt een hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek nodig. Sommige zijn gratis en sommige zijn tegen betaling. Overture.com heeft een populaire tool voor trefwoordonderzoek die u de meest voorkomende zoekresultaten uit de Yahoo-zoekmachinelijst laat zien. Als je wilt zien wat er op “Google’s Mind” staat, kun je een van hun huidige bètatools proberen, genaamd “Google Suggest”:
http://www.google.com/webhp?hl=nl&complete=1

Of u nu een webgebaseerde tool voor trefwoordonderzoek gebruikt of investeert in een van de meer geavanceerde softwareprogramma’s voor trefwoordonderzoek op applicatieniveau, het is van cruciaal belang dat u weet hoe u trefwoordonderzoek moet doen.

Een “Goede” versus “Slechte” TITEL Voorbeeld:

Hier is een voorbeeld van het verschil tussen een TITLE zonder trefwoorden en een TITLE met veel trefwoorden waarvan is bewezen dat deze beter presteert op het gebied van het genereren van verkeer:

Slechte TITEL Voorbeeld:

“Top 9 manieren waarop u fractioneel jet-eigendom kunt verwerven”

Uitstekend zoekwoordrijke titelvoorbeeld:

Eigendom van fractionele jets – 9 strategieën om u te helpen uw privéjet te verwerven

Waarom is het effectiever?

Omdat het de eerste 3 woorden van de titel niet verspilt met betekenisloze onzinwoorden zoals “top” of het cijfer “9” of “ways”… engine om een ​​onderwerp met betrekking tot uw artikel te onderzoeken.

U zult in mijn voorbeeld ook opmerken dat ik het woord “Private” Jet heb opgenomen. Waarom? Omdat mijn zoekwoordonderzoek zei dat mensen die zoeken op fractional jet ook zoeken naar het woord “private jet” en daarom wilde ik de kans vergroten dat mijn titel zou worden gevonden door een groter aantal potentiële bezoekers van het artikel.

Twee aanbevelingen over wat u NIET moet doen:

1) Neem geen overbodige tekens op in uw TITLE, zoals aanhalingstekens, tildes, asterisken of iets anders waar zoekmachines hard voor moeten werken om de TITEL van uw artikel te begrijpen.

2) Gebruik geen spamtechniek voor zoekmachines door TITLES met veel trefwoorden te gebruiken die niets te maken hebben met het onderwerp van uw artikel. Je zult alleen jezelf pijn doen omdat de zoekmachines al agressief slecht gedrag als dit filteren.

UW INTELLIGENTE KEYWORD RIJKE TITEL COPYWRITING CONCLUSIE:

Als u uw resultaten van een strategie voor het schrijven van artikelen wilt maximaliseren, moet u trefwoordonderzoek beheersen, zodat u trefwoordrijke en intelligente artikeltitels kunt maken. Uw uitbetaling zal enorme hoeveelheden verkeer naar uw artikelen en website zijn dankzij de zoekmachines die dol zijn op slimme trefwoordrijke TITLES!

Bron: Christopher Knight