Dit boek is zo goed geschreven dat het de waanzinnige hoeveelheid informatie die al online beschikbaar is over het maken van passief inkomen in feite samenvat en gemakkelijk organiseert. Het probleem met internet en online geld verdienen is dat iedereen probeert iets eenvoudigs te nemen en het complex te maken, zodat ze het “van zichzelf” kunnen maken en het kunnen veranderen om het aan mensen zoals ik te verkopen.

Maar niet dit boek. Dit was een regelrechte schietpartij, maak je handen een beetje vuil en zet je succesvolle website op om online geld te verdienen. Het kostte al het “lawaai” dat er is en het heeft het gemakkelijk gecondenseerd voor mensen zoals ik en jij om het te begrijpen en er succes mee te behalen. Het is een gemakkelijk te lezen boek van topkwaliteit met geweldige ACTIEBARE inhoud.

Een andere reden waarom ik het boek van meneer Omar leuk vond, is dat hij je niet probeert over te halen je in te schrijven voor betaalde diensten. Een paar jaar geleden werd ik opgelicht door bedrijven die deze diensten aanbieden en ze wachten nu op de jurisdictie van de rechtbank voor het afvuren van minstens 50-100 mensen zoals ik die gewoon probeerden legitiem online geld te verdienen. De zaak is nog steeds in behandeling en we zullen waarschijnlijk nooit ons geld terugkrijgen, maar het was een goede en (zeer dure) les die ik heb geleerd.

Het legt ook uit op een manier die mij niet te boven gaat. Het is duidelijk, precies en to the point. Ik heb het boek twee keer gelezen en ik kijk nu naar de gratis video’s die hij op zijn website heeft staan ​​en waar hij informatie heeft over hoe je je kunt aanmelden. Ik heb nu mijn website in de lucht en ben nu bezig om verkeer naar mijn website te krijgen. Ik heb talloze boeken gelezen over het bouwen van websites, maar geen enkele vergeleken met deze. Ze hadden allemaal ingewikkelde instructies en een overweldigende inhoud. Ik dacht dat ze meer bedoeld waren voor mensen die al behoorlijk wat wisten van website-ontwikkeling.

Het enige dat u nu hoeft te doen, is de stapsgewijze formule volgen die meneer Omar voor u heeft uitgestippeld. Het kost wat tijd en een klein budget, maar als je doet wat hij zegt, is er geen reden waarom je geen geld kunt verdienen online. De heer Omar biedt ook talloze bronlinks voor de lezer om overal naar te verwijzen. De meeste leiden naar zijn eigen trainings- en voorbeeldwebsites, en dat is maar goed ook. Dat betekent dat je constant ververst en bijgewerkt wordt terwijl je bezig bent. Je blijft niet hoog en droog achter.

Ik raad dit boek ten zeerste aan voor iedereen die geld wil besparen door zijn eigen website te kunnen bouwen, zoekoptimalisatie te versnellen, enz. zonder externe bronnen te hoeven betalen om het voor je te doen, en je krijgt de toegevoegde waarde van het verkrijgen van de kennis.

Bron: Kathy R Luman