Dit is een van de boeken die ik nuttig heb gevonden in mijn zoektocht naar andere verkeersbronnen. Er zijn verschillende methoden waar je nog niet eens aan hebt gedacht en vele zijn gratis verkeersbronnen. Eenmaal ingesteld, blijft het organische verkeer in de loop van de tijd groeien via mond-tot-mondreclame en mensen die uw link doorgeven. Het is daarom erg belangrijk dat uw website en al uw artikelen goed geschreven, informatief, aantrekkelijk en relevant zijn voor de zoekopdrachten in de door u gekozen niche.

Het is een goed idee om zowel organisch verkeer als betaalde advertenties te gebruiken om zoekopdrachten aan te moedigen. Betaald verkeer kan ppc, Facebook-advertenties, solo-advertenties of banneradvertenties zijn, omdat ze snel rendement opleveren, vooral handig bij het maken van tests.

Ik heb ter illustratie een paar items uit het boek gehaald; methode 21 heeft het over gratis blogsites. Er zijn veel providers om uit te kiezen, weebly.com is een eenvoudig te gebruiken gratis websiteprovider. Vooral handig omdat je je website in de toekomst kunt upgraden naar een betaalde versie naar com, org, info, enz. Weebly.com is gemakkelijk te gebruiken, er zijn geweldige tutorials en een handige chatlijn. Het is ook een hoog gerangschikte site, dus relatief eenvoudig om op pagina één van Google te komen.

Methode 25 legt de juiste manier uit om Twitter te gebruiken om meer bezoekers te trekken (niet zoals de meeste mensen het gebruiken)!

Methode 22 Vraag- en antwoordsites zoals Yahoo Answers” en Ask.com waar u vragen kunt stellen en antwoorden op vragen van andere mensen kunt achterlaten. Ze werken een beetje als forummarketing.

Methode 51 struikelblok, zorg ervoor dat uw artikelen worden gestemd en verspreid. Vergeet niet een goede broncommentaar en link naar uw website.

Er zijn manieren om uw website nr. 70, 56, 53, 43, 36, 35 te verbeteren om meer bezoekers te trekken.

Het bovenstaande zijn slechts enkele inzendingen om de veelzijdigheid te laten zien, sommige zullen u meer aanspreken dan andere, maar er zijn zoveel ideeën om uit te voeren dat u zich nooit zult afvragen wat u moet doen, alleen wanneer heeft u de tijd!

Dus als u een online marketeer bent, hoop ik dat u dit kleine goedkope boek net zo nuttig en boordevol ideeën zult vinden als ik. Of ben je op zoek naar de makkelijkste weg naar de online wereld? In dat geval is affiliate marketing de eenvoudigste manier om online te beginnen, als je werkt onder begeleiding van een coach. U kunt in korte tijd commissies gaan verdienen, zelfs als u de technieken nog aan het leren bent.

U krijgt een groot aantal bestverkochte producten en professioneel geschreven verkooppagina’s voor het trekken van orders, plus een up-to-date training. Het is in het belang van uw coaches om u te helpen, aangezien zij zullen verdienen wanneer u ook verdient. Affiliate marketing is een leuke manier om online te beginnen met de zekerheid dat u weet dat u werkt volgens een beproefd plan.

Dus wat uw online bedrijf ook is, we hebben allemaal verkeer nodig. Zonder een klaar aanbod van klanten is er geen business. Ik wens je veel succes geniet van je tijd- en locatievrijheid met je laptop

Bron: Anne O’Dwyer