Dit zijn de negen meest voorkomende fouten van beginnende bloggers, en vrij eenvoudig te corrigeren. Maar je moet ook weten hoe je het rectificatieproces moet uitvoeren door te weten wat je doet, en vooral waarom je het doet. Veel van deze kenmerken ontbreken op nieuwe blogs en als ze aanwezig en geoptimaliseerd zijn, kan dit resulteren in een Google Rating van meer dan 80%, op voorwaarde dat uw blog professioneel is samengesteld.

1 – Blogtitel

De titel van de startpagina van een site verschijnt meestal in de koptekst, maar het moet ook een H1-koptekst zijn. En dit is waar uw Short Tail-zoekwoorden u goed van pas zullen komen. Uw titel mag ook niet langer zijn dan 60 tekens, inclusief alle spaties, want dat is het maximum dat is toegestaan ​​door alle grote zoekmachines. Het is echter meer aan te raden om niet meer dan 55 tekens te gebruiken, voor de zekerheid en uw site kan worden geïndexeerd door alle belangrijke zoekmachines. Probeer uw niche en een gemeenschappelijke behoefte daarbinnen te targeten, en maak van die zoekwoorden vervolgens uw Site Title Baseline.

2 – H2-koptekst

De titels van uw blogpost moeten H2-headers zijn en opnieuw moet u uw niche en trefwoorden targeten. Alleen deze keer moet u proberen uw Long Tail-zoekwoorden toe te passen. Gebruik nooit onvriendelijke SEO-tekens in H1- of H2-headerinhoud. Dit zijn alle tekens die u invoert met de “Shift”-knop op uw toetsenbord, zoals apostrofs, vraagtekens en zelfs onderstrepingstekens. Als je een goede ankertekst hebt, is die ook geweldig om te gebruiken in de context van je H2-header.

Wanneer uw SEO correct wordt uitgevoerd door het gebruik van plug-ins, zal elk bericht een afzonderlijke URL op zich zijn. Daarom is het zo belangrijk om geen onvriendelijke SEO-tekens te gebruiken. Deze karakters zullen leiden tot een lage SEO-score, omdat onvriendelijke URL’s ervoor zorgen dat je Blogscore behoorlijk daalt.

De titel van je bericht is ook geen verkooppraatje, het moet de basisboodschap van je bericht aangeven. Denk aan de gedachte die je bij je publiek wilt inspireren, en onthoud, iets nuttigs aanbieden als oplossing voor een probleem werkt altijd!

Inhoud plaatsen – Domein- en paginaautoriteit zijn nu andere gebieden die aandacht nodig hebben, en die kunnen worden gestimuleerd door inhoud van meer dan 1000 – 2000 woorden te plaatsen. Dit zal uw Domain Authority een boost geven, terwijl High Quality Comments uw Page Authority een boost zullen geven. Dit is ook waarom het zo belangrijk is om een ​​plug-in voor het blokkeren van spam te hebben geïnstalleerd en altijd de “Alle opmerkingen eerst goedkeuren” in uw c-Panel-instellingen toe te passen.

Wanneer u dit handmatig doet, klikt u gewoon op de website in de opmerking (Open in een nieuw venster) en kijkt u of de site inderdaad actief is. Controleer vervolgens of de site inderdaad is geïndexeerd in de belangrijkste zoekmachines. Hetzelfde geldt voor de e-mail die wordt gebruikt in de opmerking, test en bevestig de legitimiteit. Mocht een van deze niet actief zijn, verwijder dan liever de reactie omdat verbroken links schadelijk zijn voor uw Blog SEO Score.

En slechts een woord van advies over de inhoud van uw post; Verwijs nooit naar een andere pagina of aanbieding op uw blog, omdat u uw post van hoge kwaliteit wilt gebruiken en deze ook als artikel wilt publiceren. Dit maakt uw inhoud nuttig waar deze ook wordt gepubliceerd en vergroot de geloofwaardigheid.

3 – Metabeschrijving

De metabeschrijving is een soort samenvatting van wat uw bezoeker kan verwachten, en nogmaals, u moet alle onvriendelijke SEO-tekens vermijden. De metabeschrijving mag niet langer zijn dan 160 tekens, maar net als bij de sitetitel is een lager aantal aan te raden, zoals maximaal 155 tekens.

Tijdens deze stappen moeten uw trefwoorden Short Tail, Long Tail en Anchor Text uw koppen en inhoud in hun geheel invullen. U wilt een specifiek publiek targeten, wat de enige manier is om uw bezoekersbouncepercentage te verlagen.

Wacht, wat is het “Bouncepercentage”? – Het Bouncepercentage is in feite een bezoeker die uw blog-URL opent, maar deze vrijwel onmiddellijk weer sluit. U wilt bezoekers die uw sitelink openen en blijven omdat uw inhoud interesse wekt.

Iemand die op zoek is naar een dieetproduct zal bijvoorbeeld geen interesse hebben in zoiets als een nieuwe flatscreen-tv, en die bezoeker zal gewoon je site verlaten en weer een bouncestatistiek worden. Ik kan niet genoeg uitroeptekens plaatsen bij Trefwoorden, omdat veel nieuwelingen dit onderzoek niet doen en dit de meest voorkomende fout is die resulteert in een magere 3% slagingspercentage.

Online inkomsten genereren als affiliate marketeer of blogger is een wetenschap, geen wedstrijd en er is geen eindbestemming. Gewoon hard werken, veel onderzoek en constant leren.

4 – Meta-trefwoorden

Dit kwam voor mij bijna als een verrassing, maar Google accepteert geen Meta Keywords meer. Integendeel, de aanwezigheid van meta-trefwoorden zal de SEO-score van uw site verlagen. Als u meta-trefwoorden op uw site gebruikt, wilt u deze misschien verwijderen en de SEO-score van uw site opnieuw controleren.

5 – Afbeeldingskenmerk “Alt”

Dit was ook een fout die ik maakte, omdat alle afbeeldingen het vereiste “Alt” -attribuut aanwezig moeten hebben. Dit is een soort zin die de afbeelding het beste beschrijft. Om dit te controleren, klikt u eenvoudig op uw “Media” in uw Blog c-Panel en opent u elke afbeelding afzonderlijk vanaf daar. Voeg gewoon het Alt-attribuut toe terwijl u door uw afbeeldingen bladert.

Met Banners kan het wat ingewikkelder worden, omdat je de HTML-code van de afbeelding moet bewerken, maar raak nog niet in paniek. Het klinkt veel technischer dan het in werkelijkheid is. Afbeelding HTML is gewoon de code voor de banner die u naar uw tekstwidget kopieert, en wordt ook geleverd door sommige partneraanbiedingen, maar niet allemaal.

6 – Een favicon hebben

Door een favicon aan uw blog toe te voegen, verhoogt u uw Google-beoordeling van 15 – 20%, en het is het eenvoudigste om te doen. In feite zijn de meeste optimalisatiestappen vrij eenvoudig en heel gemakkelijk uit te voeren. Het kan zijn dat bepaalde thema’s niet de mogelijkheid bieden om een ​​favicon toe te voegen, en dat betekent alleen wat meer werk. Het enige dat u hoeft te doen, is uw thema wijzigen, en ik kan minimaal 3 thema’s noemen die de toevoeging van het favicon ondersteunen.

U vindt de thema’s (Redwaves van Themient, ColorMag van ThemeGrill en Spacious van ThemeGrill) om zowel Logo als Favicon-toevoeging te ondersteunen, die beide erg belangrijk zijn. Nu alleen wat advies over uw logo als Affiliate marketeer. Merk altijd uw eigen naam en niet alleen een bepaald product, want het verruimt uw mogelijkheden aanzienlijk.

Maar wat is een Favicon? – Laten we WordPress als voorbeeld gebruiken. Wanneer u de WordPress-aanmeldings- of startpagina opent, wordt bovenaan uw browser op het tabblad met de sitetitel een klein pictogram weergegeven. Een klein blauw vierkantje met het “W” WordPress-symbool. Dat is een favicon en wordt ook gebruikt als afbeelding om een ​​app te maken, mocht je dat willen. Al mijn persoonlijke blogs hebben een Google Rating van maar liefst 72%, dat betekent dat het een Grade A Site is en de Gouden Standaard krijgt. Nu zal elke webmaster of professionele blogger je vertellen dat elke score boven de 70% in recordtijd zal worden gerangschikt. Zoals ik eerder al zei, eenvoudige stappen voor verrassende resultaten, maar zelfs met een recordtijd hebben we het over 3 – 6 maanden.

Hoe voeg je een favicon toe – Scroll gewoon met uw cursor over “Uiterlijk” en klik vervolgens op “Koptekst” in het vervolgkeuzemenu. U ziet nu uw blogweergave met een vervolgkeuzemenu aan de linkerkant. In de instellingen moet u nu op “Site Identity” klikken, waar u de optie vindt om een ​​sitepictogram toe te voegen, dit is het favicon. Liefst afbeeldingen van rond de 200 x 200 pixels.

Als je geen eigen favicon of Icon hebt, wanhoop dan niet, want ik zal je snel laten zien hoe je er gratis een kunt maken. Ga gewoon naar – Deze gratis logo-ontwerpsite – Voer eenvoudig de bedrijfsnaam en categorie in en de rest is de automatische piloot. Zoals ik eerder al zei, merk liever uw naam, dus voer uw eigen naam in het gedeelte Bedrijfsnaam in. Maak eenvoudig uw favicon, download het en stel het in als uw sitepictogram in WordPress.

U kunt dezelfde afbeelding gebruiken als het logo van uw site, maar vergeet niet het “Alt-kenmerk” toe te voegen aan uw afbeeldingen in de afbeeldingsinstellingen. Het alt-attribuut in uw afbeeldingen is een van de vele tactieken die worden gebruikt om uw Google-beoordeling te verbeteren. Maar dat zal een apart onderwerp zijn voor komende berichten.

7 – Domeinautoriteit en paginaautoriteit

Domein- en pagina-autoriteit onder de 20 – Deze twee gecombineerde kenmerken zijn iets moeilijker te bereiken. Dit is waar een beetje meer hard werken nodig is. U kunt uw domein- en paginaautoriteit een boost geven door legitieme opmerkingen te verkrijgen, let op voor spamcommentaar, dat in de meeste gevallen gezichtsloze profielen zijn. Een spamcommentaar is in de meeste gevallen ook een “Opmerking” met een gegenereerd e-mailadres en website-URL die normaal gesproken wordt geopend als paginafout 404.

Domein- en paginaautoriteit wordt ook versterkt door het aantal woorden van al uw blogberichten en pagina’s te verhogen tot meer dan 1000 woorden. U kunt oplopen tot 2000 woorden en de autoriteit van uw site vergroten.

Wanneer u deze paar stappen heeft doorlopen en de SEO Score Checker de wijzigingen herkent? Ja, je raadt het al, je blog krijgt een Google-rating van 80% of hoger. 5 eenvoudige stappen om een ​​site met een A-rating op Google te krijgen, wat al snel een waardevolle aanpassing zal blijken te zijn voor de positie van uw site en zelfs voor de indexeringstijd.

Dit alles komt erop neer dat zoekmachines nu precies weten waar uw site over gaat en het gemakkelijker zullen vinden om uw site te categoriseren voor indexering en/of ranking.

Conclusie – Er zijn in feite verschillende van deze stappen die u naar een Google-beoordeling van 100% zullen leiden, waarbij Domain and Page Authority uw laatste stap naar dat doel is. Zodra alle andere kenmerken en instellingen intact zijn, blijft u over met het maken van interessante en nuttige inhoud die uw publiek zal inspireren om te reageren.

Dat is ook hoe u wordt erkend als een professional, en dat is een van de belangrijkste elementen voor een daadwerkelijke online verkoop. Want zo krijgt uw site autoriteit, door middel van inhoud die het enige ‘geheim’ is voor online succes.

Uw bezoeker moet meer willen weten en zelfs uw andere berichten en pagina’s willen bezoeken. Maar hoe weet u of uw publiek echt geïnteresseerd is in uw inhoud, toch?

Welnu, binnen de analyses van uw blog wilt u aandacht besteden aan uw bezoekers-/weergavenverhouding. Uw weergaven moeten uw aantal bezoekers overschrijden, hoe groter het verschil, hoe meer uw publiek geïnteresseerd zal zijn omdat ze terugkeren naar uw blog.

Terugkerende bezoekers zullen ook eerder lid worden van uw lijst en reageren op uw blog, u heeft toch een webformulier in uw blogzijbalk, toch? Als je dat niet doet, dan zou je dat echt moeten doen en het is eigenlijk vrij eenvoudig, maar de “regel van de inhoud” blijft hetzelfde. Maak uw webformulier pakkend en interessant, pas een beetje kleurenpsychologie toe.

Een geweldig platform om te gebruiken voor bestemmingspagina’s, webformulieren en het bouwen van een e-maillijst is Get Response, waar u ook een gratis proefperiode van 30 hebt. Dit is ook waar ik mijn eigen lijst bouw, en ze bieden je zelfs een gratis 90-daagse cursus aan over het bouwen en ontwerpen van lijsten. Je zou echt een e-maillijst moeten hebben, omdat het je onderscheidt als een meer professionele marketeer en blogger.

Alle super succesvolle Affiliate Marketers hebben allemaal hun eigen e-maillijsten, blogs en websites. Ze hebben ook hun eigen sociale groepen, pagina’s en gemeenschappen waar ze hun eigen producten en systemen delen. Onthoud dat het enige verschil tussen een Super Succesvolle Affiliate Marketer en de niet zo succesvolle tijd is.

Tijd om te onderzoeken en te leren, want alleen zo bouw je voldoende kennis op om erkend te worden. Leergierigheid is je grootste troef, want daar komen alle mooie succesverhalen vandaan.

Bron: Deon Christie