Als het tijd is voor de ontwikkeling van een website voor uw bedrijf, moet u rekening houden met de volgende 6 tips. Hopelijk helpen ze u bij het ontwikkelen van een nuttige en winstgevende marketingtool voor uw bedrijf.

1. Doe zoekwoordenonderzoek

Wanneer u een website-ontwikkelingsproject voor uw bedrijf start, is een van de eerste dingen die u moet doen, zoekwoordonderzoek uitvoeren. Door de juiste zoekwoorden te kiezen en deze effectief te gebruiken, kunt u verkeer naar uw website trekken. Gebruik een hulpprogramma voor trefwoordonderzoek zoals Wordtracker om de meest populaire trefwoorden voor uw sector en diensten te ontdekken.

2. Analyseer inhoud voor uw site

U moet echt de inhoud van uw site analyseren. De inhoudsontwikkeling voor uw bedrijfswebsite omvat ongecompliceerde tekst die u voor elke pagina schrijft, plus documenten zoals pdf’s. Maar je moet ook het aantal en het type afbeeldingen analyseren dat je nodig hebt om diensten en producten te illustreren, of je nu getuigenissen van klanten hebt, . En denk aan inhoud om uw site fris en up-to-date te houden, zoals nieuws, aankomende evenementen of maandelijkse tips die bezoekers nuttig zullen vinden.

3. Ontwikkel de architectuur van uw site

Dit is erg belangrijk voor de ontwikkeling van websites. Uw bedrijfswebsite moet een probleem voor een bezoeker oplossen. Ze willen informatie en ze willen het snel. U moet ervoor zorgen dat de toegang tot informatie op uw site eenvoudig en efficiënt is. Wat betreft navigatie, zorg ervoor dat de belangrijkste delen van uw site worden weergegeven met behulp van een navigatiesysteem waarmee mensen vertrouwd zijn. Het ontwikkelen van een nieuwe website-architectuur die de regels overtreedt, is tijdverspilling en zal uw bezoekers alleen maar frustreren.

4. Krijg professionele webdesigns

Het loont de moeite om professionele webdesigners een website voor uw bedrijf te laten ontwikkelen. Bezoekers van uw site zullen snel beoordelen of u een geloofwaardig bedrijf bent en professioneel ontwerp helpt veel. Er zijn betaalbare webdesigners van goede kwaliteit. Probeer elance of rentacoder om professionele website-ontwikkelingsprofessionals van goede kwaliteit te vinden tegen betaalbare zakelijke tarieven.

5. Voer bruikbaarheidstesten uit

Tijdens het website-ontwikkelingsproces moet uw bedrijf bruikbaarheidstests uitvoeren. Test de ontwerpen, test de functionaliteit en . Het hoeft ook niet duur te zijn. Kies in de ontwerpfase 3 personen buiten uw bedrijf om uw ontwerp te bewijzen. Vraag hen om het je te vertellen; wat ze denken dat uw site doet, wat de belangrijkste onderdelen van de site zijn en wie volgens hen geïnteresseerd zullen zijn in uw site. Als ze problemen hebben met het beantwoorden van een van deze vragen, moet de verdere ontwikkeling van de website worden opgeschort, zodat u eventuele problemen kunt oplossen. Gooi echter niet het kind met het badwater weg. Mogelijk hoeft u slechts kleine wijzigingen aan te brengen.

Wanneer de site klaar is om getest te worden, kiest u nog eens 3-4 personen buiten uw bedrijf en vraagt ​​u ze opnieuw; wat ze denken dat uw site doet, wat zijn de belangrijkste onderdelen van de site. Maar vraag ze ook om specifieke informatie op uw site te zoeken. Vraag ze hardop na te denken, zodat je hun denkproces kunt begrijpen. Observeer waar ze hun muis plaatsen tijdens het navigeren en zie hoe ze omgaan met het navigatiesysteem.

Algemene bruikbaarheid gaat over het verminderen van het aantal vragen dat mensen zichzelf moeten stellen bij het navigeren op uw website. Vraag als; Is dat een knop? Waar is de navigatie? Waarin verschilt een snelle zoekopdracht van een normale zoekopdracht? Maak informatie intuïtief en de ontwikkeling van uw zakelijke website [http://www.larismarketing.co.uk/pages/articles/Default.aspx?art=51] succesvol zal zijn.

6. Krijg Google Analytics-code op elke pagina

Dit is enorm belangrijk voor de voortdurende ontwikkeling van uw zakelijke website. Google Analytics is een gratis dienst waarmee u de prestaties van uw website kunt volgen. Stel eenvoudig een Google Analytics-account in en voeg de code die ze u geven toe aan elke pagina op de site. Het is een heel eenvoudig proces, maar als u niet zeker weet hoe u het moet doen, vraag dan uw webontwikkelaars om het voor u te doen. Google Analytics biedt een schat aan informatie, waaronder; bezoekersaantallen op uw site, de zoekwoorden die mensen hebben gebruikt om uw site te vinden, de beste bestemmingspagina’s, de beste exit-pagina’s en een algemeen percentage dat een veelzeggende factor kan zijn voor het algehele belang van uw site. Na ongeveer een maand heeft u voldoende informatie die u kunt gebruiken om de prestaties van uw website in de zoekmachines en de bruikbaarheid voor bezoekers te verbeteren.

Bron: Anthony W Weedon