Cyberbeveiligingsbedreigingen veranderen voortdurend. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van opkomende trends om de website van uw verzekeringsagentschap veilig te houden. Een veilige website beschermt niet alleen uw klanten, maar ook uw merk. Hier zijn de zes beste tips om u te helpen uw verzekeringswebsite te beschermen.

 1. Wees voorzichtig bij het aanmaken van inloggegevens
  Iemand toegang geven tot de back-end van uw website is net zoiets als iemand een sleutel tot uw bedrijf geven. Wees voorzichtig bij het geven van inlogtoegang aan iemand en houd altijd de inlogtoegang tot het minimum aantal mensen dat nodig is om uw website up-to-date te houden.
 2. Update beveiligingspatches, beperk wachtwoordpogingen, gebruik malwarebeschermingssoftware
  Een van de meest proactieve manieren om potentiële hackers op afstand te houden, is door alle aspecten van de code van uw website up-to-date te houden. Wanneer beveiligingspatches, plug-ins of afhankelijkheidsupdates worden uitgebracht, installeer deze dan zo snel mogelijk. Hackers zijn voortdurend op zoek naar exploits voor populaire coderingsmethoden. Wanneer een exploit wordt ontdekt, wordt deze meestal zo snel mogelijk gepatcht door de code-ontwikkelaars. Hoe eerder u uw code bijwerkt, hoe eerder u een bedreiging verwijdert die toegankelijk is voor duizenden hackers. En alle verzekeringswebsites moeten een oplossing voor malwaredetectie en -preventie gebruiken en wachtwoordpogingen beperken.
 3. Maak een “We zijn gehackt”-reactieplan
  Zelfs de beste pogingen om te voorkomen dat uw site wordt gehackt, kunnen tekortschieten. Het is absoluut noodzakelijk dat u een reactieplan heeft. Auditlogboeken, back-ups en contactgegevens voor IT-ondersteuning moeten worden opgenomen in uw reactieplan.
 4. Verzamel gedetailleerde activiteitenlogboeken
  Zorg ervoor dat u toegang heeft tot lograpporten over alle back-end websitefuncties, zodat u problemen kunt opsporen wanneer er een inbreuk plaatsvindt. Elke inlogpoging, pagina-aanpassing, code-aanpassing en toevoeging van plug-ins moet worden vastgelegd met gebruikerstijdstempels.
 5. Voer regelmatig back-ups uit en bewaar een kopie van recente back-upgegevens op locatie.
  Het maken van een back-up van uw website moet een integraal onderdeel zijn van uw reactieplan, en sommige hostingproviders bieden dagelijkse back-upservices. Hoe vaak u een back-up van uw website moet maken, hangt af van hoe vaak u deze bijwerkt. Wanneer uw verzekeringsmaatschappij een back-up van uw site maakt, bewaar dan een kopie van de back-up van uw server in gemakkelijk toegankelijke cloudopslag. Als uw host is gehackt en de inhoud van de server is gecompromitteerd, heeft u een ongewijzigde versie die buiten de handen van hackers is opgeslagen.
 6. Train gebruikers hoe ze veilig kunnen blijven
  Zodra u uw Cyber ​​Security-abonnement hebt ingeschakeld, traint u alle gebruikers hoe ze veilig kunnen blijven en aanvallen kunnen voorkomen. Leer gebruikers hoe ze kunnen genereren heel sterk wachtwoorden en ze veilig te bewaren door een wachtwoordbeheerder te gebruiken, phishing-e-mails te herkennen en e-mails te coderen die gevoelige informatie bevatten. Wat is een sterk wachtwoord? Gebruik vandaag ten minste 10 tekens, met alfa (inclusief een hoofdletter), numerieke (willekeurige, geen opeenvolgende tekenreeks) en speciale tekens (uitroeptekens, enz.). Veel websiteplatforms, zoals WordPress, zullen de sterkte van uw wachtwoord genereren en/of meten.

Om uw website te beschermen, begint u met de bovenstaande basisprincipes en bepaalt u vervolgens of u over de expertise beschikt om voortdurend op de hoogte te blijven van mogelijke cyberaanvallen. Als dat niet het geval is, overweeg dan om dit initiatief uit te besteden aan een bekwaam webhosting- en debeleopmentbedrijf of verzekeringsmarketingbureau.

Bron: Alan Blume