Alle soorten online bedrijven moeten een website hebben. Sterker nog, zelfs als u een fysieke winkel runt, moet u nog steeds een website hebben. Zodra uw website in de lucht is, moet u een webdesigner inhuren om ervoor te zorgen dat uw site goed werkt. Zorg ervoor dat u de diensten van een betrouwbare provider inhuurt. In dit artikel gaan we het hebben over een aantal fouten die je moet vermijden bij het kiezen van een provider. Lees verder.

1. Ga niet voor een goedkoop bedrijf

Hoewel de meeste start-ups met een beperkt budget werken, kunt u geen concessies doen aan het ontwerp van uw website. Als u een bedrijf moet runnen, kunt u het zich niet veroorloven om een ​​goedkoop ontwerp te hebben. Het probleem is dat goedkope website-ontwerpen vol bugs zitten en dat pagina’s er lang over doen om te laden.

Zorg er daarom voor dat u een goede ontwerper inhuurt als u veel functies aan uw site wilt toevoegen. We raden u dus aan uw huiswerk te doen wanneer u op zoek bent naar een goede service.

2. Betaal niet te veel

Zorg voor een redelijk budget. Uw bedrijf is tenslotte nieuw en u hoeft in het begin geen website van $ 60.000 te hebben. Sommige providers verhogen zelfs hun prijzen om een ​​goede indruk te maken op hun potentiële klanten.

Alleen omdat een provider duur is, wil nog niet zeggen dat ze geweldige services bieden. In sommige gevallen is het tegenovergestelde waar. Het is geen goed idee om uw budgetlimiet te overschrijden bij het inhuren van een webdesigner.

3. Negeer de portfolio niet

Vaak maken mensen de fout om het portfolio van het webdesignbureau niet te controleren. U kunt uw beslissing niet alleen nemen op basis van alleen de portfolio-afbeeldingen. Wat u moet doen, is op de website-URL’s klikken en de daadwerkelijke pagina’s bekijken.

Dit geeft je een redelijk goed idee van de functies en functionaliteit van de site. U moet dus uw huiswerk doen en de sites grondig controleren voordat u een beslissing neemt. Afgezien hiervan moet u ook de getuigenissen analyseren.

4. Vergeet niet het bedrijf te onderzoeken

Maak niet de fout om de referenties van de webdesignbedrijven die u wilt overwegen te negeren. Voor dit doel wil je misschien een beetje op het net graven. Door een antecedentenonderzoek uit te voeren, kunt u veel vinden over de geschiedenis van de provider.

Legitieme providers hebben veel positieve beoordelingen van gebruikers. U moet een dieper inzicht krijgen in de provider.

5. Zoek niet naar gespecialiseerde bedrijven

Op zoek naar gespecialiseerde bedrijven is geen goed idee. Hoewel het misschien een goed idee klinkt, weet dat het later een verkeerde beslissing kan blijken te zijn. De meeste webontwerpers maken kopieën van hetzelfde webontwerp voor de meeste van hun klanten. Dit is geen goed idee, omdat u een uniek ontwerp wilt om uw website op te laten vallen.

Kortom, als u de beste webdesigner wilt kiezen, raden we u aan deze 5 fouten te vermijden. Dit zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Bron: Shalini M