1) Een oproep tot actie. Uw websitebezoekers zijn niet voor niets op uw website. Uw website is een marketingtool om websitegebruikers ertoe te brengen meer informatie op te vragen, een product te kopen, een app te downloaden, een boeking te plannen (of de honderden andere variaties waarmee u kunt profiteren van uw bedrijf). U moet een duidelijke call-to-action presenteren, zodat uw websitebezoekers uw website niet verlaten en hun bedrijf naar een van uw concurrenten brengen.

2) Responsief ontwerp. Afhankelijk van uw bedrijf kan meer dan de helft van uw websitebezoekers afkomstig zijn van mobiele apparaten of tablets. U moet die gebruikers een goede gebruikerservaring bieden. Er zijn nogal wat technische onderdelen om te begrijpen bij het maken van een responsief ontwerp. Het basisidee is dat u uw website opmaakt afhankelijk van de browser/het systeem van de gebruiker en hoe de gebruiker uw website inkrimpt of uitbreidt.

3) Duidelijke contactgegevens. Zelfs vandaag de dag zijn er veel websites die het een uitdaging maken om gemakkelijk contact op te nemen met het bedrijf. Sommige van de grootste bedrijven ter wereld maken het een gebruiker zelfs een uitdaging om contact met hen op te nemen als een manier om de kosten voor klantenondersteuning te verlagen. Tenzij uw bedrijf een monopolie heeft, raad ik u ten zeerste aan om een ​​of andere vorm van contact met uw bedrijf gemakkelijk te maken. Er zijn veel verschillende manieren van contact, zoals e-mail, webformulier of livechat. Er moet dus een manier zijn voor een potentiële klant of klant om 24/7 contact op te nemen met uw bedrijf.

4) Een veilige host en website. U moet ervoor zorgen dat uw host zich in een beveiligd datacenter bevindt met enkele opties voor back-ups van uw website. Houd ook een lokale back-up van uw website bij. Een van de gevaren van het zelf bouwen van websites of het laten ontwikkelen van je website door een amateur, is dat er onbedoeld veel beveiligingsfouten aan je website kunnen worden toegevoegd. Wij bij Juno Digital Development hebben vele jaren ervaring met webontwikkeling en webbeveiliging; als u een website heeft die momenteel actief is, kunnen we uw website testen en eventuele problemen oplossen als betaalde beveiligingsadviseur (neem contact met ons op via onze contactpagina voor meer informatie). Of, als u wilt dat wij een nieuwe website bouwen, kunnen we ervoor zorgen dat uw website niet kwetsbaar is voor potentieel verwoestende aanvallen zoals SQL-injectie-aanvallen.

5) Links naar sociale media. Social media is een uitstekende manier om gerichte gebruikers naar uw website te halen. Via sociale media kan één persoon die uw website leuk vindt honderden of zelfs duizenden nieuwe gebruikers opleveren als een item viraal gaat. Het is erg belangrijk dat uw klanten of klanten de inhoud van uw website met hun netwerk kunnen delen via social media-links. Het toevoegen van mogelijkheden om leuk te vinden en te delen via platforms zoals Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Snapchat, YouTube en LinkedIn kan een geweldige manier zijn om uw bedrijf snel te laten groeien.

Deze 5 ideeën voor het ontwikkelen van zakelijke websites moeten worden geïmplementeerd in de website voor uw bedrijf.

Bron: Mike Jarrett