Het kiezen van een webdesigner is als op een eerste date gaan. Een persoon zou veel over deze nieuwe persoon moeten ontdekken en vervolgens beslissen of ze compatibel zijn. De verkeerde ontwerper kiezen kan een bedrijf ruïneren.

Volgens 48% van de consumenten is website-ontwerp de belangrijkste factor om de geloofwaardigheid van een bedrijf te bepalen. Ook zal 38% van de mensen zich niet bezighouden met een website wanneer de inhoud en lay-out onaantrekkelijk zijn. De volgende 5 dingen moeten ze overwegen bij het kiezen van een webdesignbureau:

Bekijk de portfolio van het bureau

Esthetiek is essentieel voor een website-ontwerp. Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de consumenten liever 15 minuten naar een opvallend mooie website kijkt dan een simpele.

Wanneer bedrijven meer klanten willen trekken en de omzet willen verhogen, hebben ze een creatief ontwerp nodig dat op de dag van tevoren is ingesteld en rekening houdt met hun websitebezoekers. Mensen kunnen de portfolio van een webdesignbureau bekijken voordat ze verder gaan. Hier kunnen ze eerdere projecten van het bedrijf bekijken.

Meer weten over websitefuncties

Webdesigners kunnen banners, headers, afbeeldingen, kaarten en alle andere functies in een website opnemen. Er zijn bureaus die op maat gemaakte websites maken waar ze de functies kunnen kiezen die het beste bij hun bedrijf passen. Sommige bieden alles-in-één-oplossingen of “kant-en-klare” software. In eerste instantie zijn op maat gemaakte sites duurder en tijdrovender, maar deze geven een langdurig rendement op hun investering.

Zoek best presterende webdesignbureaus op Google

Webdesignbureaus met een hoge ranking in Google hebben waarschijnlijk SEO onder de knie, het proces om verkeer van zoekmachines te krijgen. De bedrijven die op pagina één van de zoekmachineresultatenpagina (SERPS) te vinden zijn, gebruiken SEO-technieken zoals zoeken op trefwoord en concurrentieanalyse. Degenen die op zoek zijn naar de beste webdesignbureaus die hun pagina kunnen optimaliseren voor het genereren van leads; kan zoeken naar de hooggeplaatste bedrijven op Google.

Stel veel vragen

Voordat ze zich aanmelden voor de diensten van een webbureau, moeten ze alle mogelijke vragen stellen. Zelfs als ze de informatie die ze nodig hebben op de website van het bedrijf zien, moeten ze ook met een van de medewerkers praten om meer over hen te weten te komen.

Ze krijgen bijvoorbeeld een offerte voor de benodigde diensten. Ze moeten vragen of de verborgen kosten en extra kosten bij de prijs zijn inbegrepen. Niet alle webbureaus zijn transparant als het gaat om hun prijzen, dus mensen moeten om een ​​volledige schatting van hun project vragen. Ze kunnen ook vragen stellen over de principes van klantenservice en toegankelijke ontwerppraktijken.

Meer informatie over laadtijden van pagina’s

Een groot aantal websitegebruikers beschouwt de laadtijden van pagina’s als een stokpaardje. Langzaam ladende pagina’s kunnen het verloop of het aantal bezoekers dat op uw site terechtkomt, verhogen en vervolgens plotseling op de knop “Terug” klikken. Het is het beste om een ​​webdesignbureau te kiezen dat opvallende pagina’s maakt die hun site nooit vertragen.

Webelementen die de laadtijden met een paar seconden verhogen, kunnen hun verkoop schaden. Studies zeggen dat pagina’s met een laadtijd van 2,4 seconden een bouncepercentage van 12,8% hebben. Degenen met een laadtijd van 3,3 seconden hebben een aanzienlijk hoger bouncepercentage van 20%.

Bron: Karina Popa