Als u een indrukwekkende website voor uw bedrijf wilt bouwen die boven uw concurrentie uitsteekt, maar u beschikt niet over de technische knowhow, dan is het inhuren van een webdesignbureau een zeer slimme zet. Houd er echter rekening mee dat niet alle webdesignbureaus gelijk zijn gemaakt. Hier zijn 4 tips voor het kiezen van het juiste webdesignbureau voor uw bedrijf.

1: Pas op voor lage prijzen

Ik zeg niet dat je helemaal geen rekening moet houden met de prijs, maar vooral met webontwikkeling krijg je echt waar je voor betaalt. Uw website moet een onderdeel van uw bedrijf zijn in de online wereld en u wilt dat deze op de best mogelijke manier wordt vertegenwoordigd. Goedkoop ogende websites zijn een goede manier om uw potentiële klanten aan het denken te zetten en door te klikken naar het volgende bedrijf.

2: Controleer het trackrecord van de agentschappen

Al uw potentiële kandidaten moeten enkele getuigenissen of casestudies hebben met links naar websites die ze eerder hebben voltooid. Een van de beste manieren om erachter te komen hoe een bureau moet omgaan, is door contact op te nemen met hun eerdere klanten voor een referentie. Als je nog steeds niet zeker bent en meer voorbeelden wilt zien van websites die ze hebben voltooid, zal elk gerenommeerd webdesignbureau geen probleem hebben om die informatie met je te delen.

3: Zoek een bureau met een evenwichtige aanpak

Bedrijven die uitsluitend gespecialiseerd zijn in webdesign, kunnen websites maken die er redelijk goed uitzien, maar ze kunnen het potentieel van uw website beperken om als lid van het verkoop- of marketingteam te functioneren. Bureaus die een meer evenwichtige benadering hebben als het gaat om webdesign en online marketing, zullen u door een groot aantal opties kunnen leiden die een bureau dat zich uitsluitend met webdesign bezighoudt, simpelweg niet zou kunnen doen.

4: Ervaring in verschillende industrieën

Webdesignbureaus die websites hebben gemaakt voor bedrijven in een breed scala van sectoren, zijn gewend om unieke, op maat gemaakte websites te maken. Het is allemaal goed en wel om een ​​bureau in te huren dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van websites voor bedrijven in uw specifieke vakgebied, maar als ze geen verschillende soorten klanten hebben, zullen ze ook geen verschillende soorten sites hebben. U wilt dat uw site uniek is en zich onderscheidt van uw concurrenten, en niet past bij iedereen in de branche die ook dat bureau heeft ingehuurd.

Dus om het juiste webdesignbureau voor uw bedrijf te kiezen; vermijd het kiezen van een bureau omdat zij de goedkope optie zijn, bekijk hun eerdere werk, probeer een bureau te kiezen met een evenwichtige benadering en zorg ervoor dat ze websites ontwikkelen voor bedrijven in zoveel mogelijk verschillende sectoren. Praat ten slotte met iemand van het bureau om er zeker van te zijn dat ze de juiste persoon zijn. U weet nooit wanneer u een onverwacht probleem heeft waarbij u iemand nodig heeft die om uw bedrijf geeft en waarop u kunt vertrouwen.

Bron: Christian Donovan