Lokale SEO-strategieën zijn anders dan de meeste regionale of nationale marketingtechnieken. U moet er rekening mee houden dat u verkeer wilt genereren uit de belangrijkste stad waar uw bedrijf actief is, en misschien ook uit de omliggende steden. Hier zijn enkele stappen waarop u zich moet concentreren om de gewenste resultaten van uw lokale zoekmachinemarketing te bereiken:

1. Maak lokale pagina’s voor alle drie de zoekmachines – U moet Bing, Yahoo en Google bezoeken en op elk van hen lokale pagina’s maken. Je belangrijkste focus moet zijn om pagina’s te maken die correct zijn gecategoriseerd voor de ingestelde zoekwoorden die ook zullen worden gebruikt. Zorg ervoor dat u de best mogelijke categorieën kiest voor dezelfde zoekwoorden, anders wordt uw bedrijf mogelijk niet weergegeven in de lokale zoekopdrachten.

2. Beoordelingen – Een van de beste manieren om uw lokale SEO-strategieën te versterken, is ervoor te zorgen dat u regelmatig hoogwaardige beoordelingen ontvangt van uw klantenbestand. Het is belangrijk dat de beoordelingen echt zijn, omdat de zoekmachines erg goed zijn in het opsporen van onware of foutieve beoordelingen. U moet een eenvoudige ansichtkaart maken en klanten vragen om een ​​eerlijke (maar hopelijk goede) recensie achter te laten, misschien in ruil voor een kleine korting of andere bonus die u aan uw producten en diensten kunt toevoegen. Aangezien elke lokale pagina die u maakt een plaats voor beoordelingen heeft, moet u ervoor zorgen dat het krijgen van positieve beoordelingen deel uitmaakt van uw marketingstrategie.

3. Lokale foto’s GEEN stockfoto’s – een van de belangrijkste dingen waar mensen lokaal naar zoeken, zijn foto’s van het bedrijf en afbeeldingen die echt zijn. Het toevoegen van stockfoto’s verkoopt niets over uw bedrijf en laat mensen zich afvragen of ze de moeite nemen om u te bezoeken. Maak snapshots van hoge kwaliteit van uw etalage, een andere van binnen met producten en/of diensten of blije, lachende mensen die klaar staan ​​om een ​​probleem op te lossen.

4. Zet telefoonnummers in titeltagbeschrijvingen – Een gemakkelijke manier om mensen die contact met u opnemen te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen, is door uw lokale telefoonnummer toe te voegen aan titeltagbeschrijvingen en ook boven de vouw waar mensen deze informatie zullen zien. In een titellabel zou u bijvoorbeeld kunnen zeggen: Joe’s Plumbing, Denver CO – maar waarom zou u dit niet zeggen: Joes Plumbing (719-555-1243) Denver, CO? Deze ene kleine truc zorgt ervoor dat lokale mensen je eerst bellen in plaats van op een link te moeten klikken om meer informatie te krijgen.

Deze eenvoudige, gemakkelijke en snelle lokale SEO-strategieën die u vandaag zeker kunt implementeren. Waarom zou u ze niet eens proberen?

Bron: Joel Gray