Als je in de dertig of ouder bent, heb je deze regel ongetwijfeld een paar keer horen gebruiken. Het werd gebruikt bij een succesvol bedrijf.

“De 3 dingen die je nodig hebt om een ​​succesvol bedrijf te hebben zijn: Locatie, Locatie, Locatie!”

Nou, die dagen zijn allang voorbij, tegenwoordig is de koning “locatie” nu een prins en hij heeft 2 broers die even sterk, zo niet sterker zijn dan hij. Zijn broers zijn “kwaliteitswebsite” en “SEO” en zonder die twee zul je het in deze tijd steeds moeilijker vinden om een ​​succesvol bedrijf te runnen.

Met internetgebaseerd winkelen dat sinds de jaren 90 jaar na jaar met grote sprongen springt en steeds minder mensen telefoonboeken gebruiken om diensten, restaurants en andere algemene bedrijven te vinden, in plaats daarvan kiezen voor het gebruik van digitale middelen zoals zoekmachines en sociale media, je kunt niet het zich veroorloven om in de wereld van vandaag een gezond bedrijf op te starten of in stand te houden.

Deze online zakelijke aanwezigheid zal alleen maar noodzakelijkerwijs groeien naarmate de “computergeneraties” ouder worden en de “niet-digitale” generaties krimpen. Het feit is dat de kosten van wat velen per jaar betalen voor in-print-advertenties, kunnen worden geïnvesteerd in het bijwerken van die website naar een modern en zoekmachinevriendelijk ontwerp, waarna hun website jaar na jaar talloze gratis/natuurlijke zoekmachine-leads biedt .

Als zakelijke professional mag u de kracht van een kwalitatief hoogwaardige website en het gebruik van VEILIGE zoekmachineoptimalisatietactieken niet onderschatten om de miljarden aan te boren die zoekmachines gebruiken om elke dag een bedrijf te vinden.

U kunt het web persoonlijk haten en het een vreselijke tijdverspilling vinden, maar de realiteit is dat de meeste dat niet doen en u gaat de winstgevendheid van uw bedrijf alleen maar schaden door het digitale aspect van het verzamelen van klanten te vermijden of uit te stellen.

Uitzoeken wat u normaal gesproken moet doen, is geen probleem, aangezien bedrijven zoals het onze ervaring hebben met het werken voor klanten die zich echt overweldigd voelen door het hele digitale bedrijfsproces.

Het komt erop neer dat je niet de enige bent. De meeste bedrijfseigenaren zijn bekwaam en op veel gebieden naast hun beroep, maar als het erom gaat ervoor te zorgen dat ze online goed worden vertegenwoordigd via hun website, sociale media of zoekwoorden in zoekmachines, zijn ze vaak verloren in de ruimte. Dit is te verwachten, tenzij je een groot deel van je vrije tijd in onderzoek investeert… en laten we eerlijk zijn, je hebt waarschijnlijk genoeg op je bord en wat er van je vrije tijd over is, is gereserveerd voor je persoonlijke leven.

Dit is waar een bedrijf als het onze kan helpen. We beginnen met het begrijpen van uw behoeften en zakelijke doelen, het analyseren van uw website, geografische informatie en klantenbestand en helpen u om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met zijn digitale voetafdruk.

Onze prijzen zijn niet door het dak en hebben oplossingen die geschikt zijn voor elk budget. Als u meer wilt weten over zoekmachineoptimalisatie of uw website moderner en gebruiksvriendelijker wilt maken, dan geven wij u graag gratis basisadvies en desgewenst offertes.

Raadpleeg onze website voor meer informatie en gratis handleidingen met betrekking tot het online promoten van uw bedrijf en website met natuurlijke en gratis zoekresultaten.

Bron: Matthew Anderson