Het is niet nodig om een ​​website van hoge kwaliteit te bouwen die bezoekers voorziet van uitstekende inhoud. Om ervoor te zorgen dat een website naar behoren werkt, heeft deze op elk niveau continu onderhoud nodig. Anders loopt u het risico klanten te verliezen en uw professionaliteit in twijfel te trekken. Dit artikel zal u wijs genoeg maken om het juiste te kiezen.

Om te garanderen dat uw website in de best mogelijke handen is, dient u de Website Onderhoudsbureau de volgende vragen te stellen:

 1. Heeft u een vooraf gedefinieerd onboarding & doorlopend proces voor Website Onderhoud? Zo ja, leg uit.

Een bureau dat website-onderhoudsdiensten levert, moet een vooraf gedefinieerd proces hebben voor alle fasen van het servicetraject. Vooraf gedefinieerde processen zorgen ervoor dat de deliverability in geen enkel scenario in het gedrang komt en dat de aanpak moet gericht zijn op veiligheid en beveiliging van het project.

Een vooraf gedefinieerd onboardingproces moet het volgende bevatten:

 • Hoe zal het ondersteuningsteam het project initiëren?

 • Wat zullen alle initiatietaken worden gedaan?

 • Welke rapporten worden verzonden na voltooiing van het initiatieproces?

Een vooraf gedefinieerd doorlopend proces moet de onderstaande vragen beantwoorden:

 • Met welke frequentie en wat zijn de geplande activiteiten die worden uitgevoerd?

 • Hoe wordt dit aan de klant gerapporteerd?

 1. Is uw onboarding & lopende proces voor website-onderhoud transparant voor klanten?

Deze vraag is om te weten hoe u op de hoogte bent van de activiteiten die via het programma worden uitgevoerd. Het antwoord moet rapportages, dashboards, klantgedeelte, etc. bevatten.

 1. Heeft u een toegewijd ondersteuningsteam? Zo ja, wat zijn hun mogelijkheden en sterke punten?

Dit is om te weten wie u van dienst zal zijn. Als ze niet toegewijd zijn, krijgt u een vertraagde service, wat leidt tot verlies van uw merkreputatie en -beveiliging. U moet vragen hoe lang hun ervaring is, hoeveel toegewijd aan welke dienst, wat hun kernexpertise is, enz.

 1. Wat is je TaT (Turn around Time)?

Doorlooptijd Verwijst naar de tijd die nodig is om een ​​ingediend verzoek uit te voeren en te voltooien. Hier moet u weten of u een wijzigings- of ondersteuningsverzoek heeft geplaatst, hoe snel u dit voor elkaar krijgt. Gewoonlijk moet het systeem de indiening bevestigen of bevestigen, het moet toewijzen aan een leidinggevende en de taak moet binnen de gestelde tijd worden voltooid, tenzij geïnformeerd.

 1. Heeft u een escalatiematrix?

Een escalatiematrix is ​​een ladder om in het ergste geval de hoogst verantwoordelijke persoon te bereiken. Een gereputeerde organisatie moet een escalatiematrix voor hun klant hebben om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen voordat deze verslechtert.

 1. Heeft u een Gespecialiseerd CRM voor Website Onderhoud & Beheer?

Dit is een zeer belangrijke vraag om te stellen. In het digitale tijdperk moet een bureau een CRM-systeem invoeren om de afleverbaarheid en schaalbaarheid te garanderen. Hier moet u zich afvragen hoe de CRM zal helpen bij het overhandigen van verschillende activiteiten van het onderhoudsprogramma, zoals tickets, gebruik, verlenging, exit, enz.

 1. Levert u een gedetailleerd activiteitenrapport van maandelijks gepland onderhoud? En welke andere rapporten krijg ik van uw team?

Over het algemeen worden maandelijkse beveiligings- en updateactiviteiten op een website aanbevolen. Zelfs sommige experts raden aan om het wekelijks te doen. Dat gezegd hebbende, moet uw bureau antwoorden hoe zij maandelijkse activiteiten afhandelen en krijgt u een gedetailleerd rapport of niet. Afgezien van het activiteitenrapport, welke andere rapporten u krijgt, zoals het rapport over het websitebezoek, het rapport over de laadtijd van de website, het rapport over de websiteprestaties, enz.

 1. Wat zijn waardetoevoegingen die u levert, naast het onderhoud van de website (zonder extra kosten)?

Een bureau moet aanvullende waarden bieden naast wat is vastgelegd voor hun klantenbehoud op de lange termijn. Dit maakt bureau-industrie expertise. We moedigen u aan om deze vraag te stellen aan een vertegenwoordiger die u van team Aarav communiceert. We hebben een lange lijst met toegevoegde waarde voor ons website-onderhoudsprogramma.

 1. Biedt u een mobiele app om ondersteuningsverzoeken in te dienen en te beheren?

Mensen zoeken tegenwoordig alle faciliteiten binnen handbereik. Dus als een bureau volwassen is op het gebied van website-onderhoud, moet het een mobiele app als extra ondersteuning bieden.

 1. Wie zijn uw topmerken onder website-onderhoudsdiensten?

Deze vraag is aan jou om ervoor te zorgen dat de dienst waarvoor je gaat kiezen ook door de ander wordt bewezen en overgenomen. U kunt dit evalueren door enkele van hun videotestimonials voor websiteonderhoud te bekijken als ze die op hun website hebben. Als u wilt, kunt u willekeurig hun website-onderhoudsklanten bellen om het serviceniveau dat zij bieden te inspecteren.

 1. Hoe beheert u uw back-upsysteem?

Is het automatisch onze handleiding? Hoe vaak maken ze back-ups? Hoe back-ups op te slaan en te herstellen. Is hun proces op de hoogte van het back-upsysteem? Deze vragen zouden ook een aanvulling zijn op je zoektocht. Het doel is om te weten hoe veilig u bent met de handen van het bureau waarvoor u kiest.

 1. Hoe ga je om als mijn website gehackt of geïnfecteerd is, helaas op een feestdag of niet-werkuren?

We weten allemaal dat het team er zal zijn in het geval van ongelukkige situaties van hacking en malware. Wat als uw website buiten werktijd wordt gehackt? Zal het bureau de situatie ondersteunen? Zo ja, hoe snel zou dat zijn.

 1. Hoe beheert en beveiligt u mijn inloggegevens?

Deze vraag is voor uw privacy. Heeft het bureau een beleid voor wachtwoordbeheer? Hoe delen en beheren ze het zeer belangrijke wachtwoord en de informatie? Deze vraag is een must om uw recht op privacy te waarborgen.

 1. Krijg ik een SPOC voor mijn website-onderhoudsdiensten?

Een SPOC is nodig om de communicatie te verduidelijken en klantrelaties op een menselijke manier te onderhouden. Daarom moet u vragen of zij u een enkel aanspreekpunt zullen bieden voor het onderhoud van uw website.

 1. Wat is uw exitproces voor klanten van websiteonderhoud?

Een volwassen programma voor websiteonderhoud moet ook een exitproces hebben. Het exitproces is niet alleen om afscheid te nemen, het is ook om te zorgen voor een vlotte overdracht van alle informatie, wachtwoorden, back-ups en andere zaken aan uw nieuwe bureau. Als je deze vraag eerder stelt, hoef je niet om je rechtvaardige dingen te smeken.

Hope, we hebben je wijs genoeg gemaakt om het goede te kiezen. Als u nog andere vragen heeft, worden uw waardevolle opmerkingen zeer op prijs gesteld.

Bron: Mahendra Raulo